Beantwoord

Betaling internetbundel

  • 29 April 2024
  • 1 reactie
  • 26 keer bekeken

Beste Ben,

 

Ik ben 13 jaar en heb een Ben-kind bundel. Nu ben ik op 15 april jl. met de boot naar Engeland gegaan. Op de boot heb ik enkel een aantal appjes verstuurd. Toen ik in Engeland aankwam, kreeg ik drie berichten van Ben binnen met eerst de mededeling dat ik 5 euro buiten mijn bundel had verbruikt. Daarna een berichtje dat ik 10 euro buiten mijn bundel had verbruikt. En als laatste het bericht: ‘Welkom aan boord! Hier gelden hogere tarieven.’ Zone 4; 10,16 euro per MB. 

Ik was hiervan vooraf/tijdens mijn bootreis helaas dus niet op de hoogte. Nu moet ik blijkbaar €14,94 betalen voor een aantal appjes. Ik vind dit erg veel geld en vind dit niet eerlijk, omdat ik niet op de hoogte was van de hogere tarieven aan boord.

Kunnen jullie mij dit bedrag kwijtschelden, omdat ik niet van de hogere tarieven op de hoogte was tijdens het versturen van de appjes? 

De terugreis op 18 april heb ik bewust wel mijn 4G uitgezet.

Ik hoor het graag.

Groet,

Owen Smulders

[edit post: telefoonnummer verwijderd]

icon

Beste antwoord door Merve 1 May 2024, 11:06

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 5
Badge +6

Hi Owen! Wat vervelend dat je onverwachts kosten had gekregen. Ik wil dit graag voor je uitzoeken. Kun je mij in een privébericht je naam, telefoonnummer, geboortedatum en je postcode + huisnummer kunnen doorgeven? 

Reageer