Hoe kan ik badges verdienen op de community?

  • 4 april 2019
  • 0 reacties
  • 1937 keer bekeken
Hoe kan ik badges verdienen op de community?
Reputatie 4
  • Ben nieuwsgierig*
  • 0 reacties
Wat onwijs leuk dat je hebt besloten onderdeel uit te maken van onze community. Je kunt hier uiteraard al je vragen stellen over jouw Ben abonnement, maar dat is niet alles. Je kunt hier ook andere leden helpen of gewoon een gezellig praatje maken. Om te laten zijn wie jij bent kun je je profiel invullen en een leuke profiel foto toevoegen. Je verdient bij een compleet profiel direct de "Ben Compleet" badge. Het icoontje van de "Ben Compleet" badge wordt toegevoegd aan jouw profiel. Deze is nu zichtbaar voor iedereen die jouw profiel bekijkt.

Zijn er nog meer badges?
Jazeker! Heel veel zelfs. Ik leg hieronder uit welke badges er zijn en hoe je deze kunt gaan verdienen.

1. Netwerk Expert
3G, 4G, netwerk en dekking, het maakt niet uit. Jij weet alles, maar dan ook alles over het netwerk! Als jij vaak te vinden bent in het internet & bereik subforum ontvang jij de Netwerk Expert badge. Hieraan kunnen andere community leden zien dat zij met hun netwerk gerelateerde vragen op jou kunnen rekenen! Om deze badge te verdienen moet je minimaal 1 topic en 10 reacties achterlaten in het subforum 'Internet & Bereik' als je daarbij ook nog eens 4 keer het beste antwoord weet te geven is de badge van jou!

2. Bundel Expert
Weet jij alles over bundels, bundel wijzigen, MB extra en de MB pauze? Dan sta jij op het punt om de Bundel Expert badge te verdienen. Wil jij deze glimmende badge toevoegen aan jouw profiel? Laat dan minimaal 10 berichten achter in het onderwerp Bundels en maak 1 topic aan, als het je ook nog lukt om 4 keer het beste antwoord te geven dan kun jij pronken met de enige echte Bundel Expert badge.

3. Apple Kenner & Expert
Heb jij veel verstand van Apple toestellen? Dan is deze badge voor jou! Als het jou lukt om 5 reacties en 2 beste antwoorden achter te laten in het onderwerp Apple dan wordt de Apple Kenner badge aan jouw profiel toegevoegd. Hebben Apple toestellen helemaal geen geheimen voor jou? Dan kun jij je Apple Kenner badge upgraden naar de Apple Expert badge. Hiervoor moet jij minimaal 10 reacties achterlaten in het subforum 'Apple' en 1 topic aanmaken, als jij daarnaast ook nog 4 leden van het juiste antwoord hebt voorzien mag jij jezelf een echte Apple Expert noemen.

4. Samsung Kenner & Expert
Ben jij een absolute Samsung fan en laat jij 5 reacties en 2 beste antwoorden achter in het onderwerp Samsung? Dan verover jij de Samsung Kenner badge. Als jij deze badge wil veranderen naar de Samsung Expert badge moet jij minimaal 10 reacties, 1 topic en 4 beste antwoorden achterlaten in het subforum 'Samsung'.

5. LG Kenner & Expert
Ook aan de LG fans is gedacht! Als het jou lukt om 5 reacties en 2 beste antwoorden te geven in het onderwerp LG is de LG kenner badge van jou. Om de LG expert badge te ontgrendelen zijn 10 reacties, 1 topic en 4 beste antwoorden nodig.

6. Sony Kenner & Expert
Als jij 5 reacties en 2 beste antwoorden geeft in het onderwerp Sony ontvang jij de Sony Kenner badge. Wil jij laten zien dat jij een absolute Sony Expert bent zien we graag 10 reacties, 1 topic en 4 beste antwoorden van je terug in het onderwerp Sony.

7. Windows Kenner & Expert
Uiteraard vergeten wij ook de Windows gebruikers niet! Ook voor jullie hebben we 2 prachtige badges! Bij 5 reacties en 2 beste antwoorden in het onderwerp Windows ontvang jij de enige echte Windows Kenner badge, weet jij hier 10 reacties, 1 topic en 4 beste antwoorden van te maken dan ruilen we hem in voor de Windows Expert badge.

8. Android Kenner & Expert
Ken jij alle Android systemen van binnen en buiten dan weet ik zeker dat jij binnen de kortste keren de Android Kenner badge op je profiel hebt staan. Om deze badge te veroveren zijn 5 reacties en 2 beste antwoorden nodig in het onderwerp Toestelhulp Android. Ben jij meer dan een kenner? Laat dit dan zien door de Android Expert badge te verdienen. Deze ontvang je zodra jij de leden in het subforum 'Android' van minimaal 10 reacties, 1 topic en 4 beste antwoorden weet te voorzien.

Lintjes & kroontje
Naast alle badges kunt je jouw profiel ook opvrolijke met een lintje en kroontje. Je kunt ze op de volgende manier verdienen.

1. Kroontje
Om het kroontje te veroveren heb je 50 reacties, 10 keer het beste antwoord gegeven en 4 likes nodig.

2. Lintje met getal 3
Bij 55 reacties, 10 beste antwoorden en 4 likes verdien je een lintje met het getal 3 erop. Deze komt bij jouw profielfoto te staan.

3. Lintje met getal 2
Als je 75 reacties, 10 keer het beste antwoord en 5 likes hebt veranderd het getal 3 in het getal 2! Je bent nu bijna de nummer 1.

4. Lintje met het getal 1
Bij 100 reacties, 20 keer het beste antwoord en 10 likes krijg je van ons het lintje met getal 1. Gefeliciteerd je behoort nu tot een van de beste community leden die wij hebben!


Als echte Ben fan kan ik het mij goed voorstellen dat jij de missie hebt om álle badges te verzamelen. Mocht dit je lukken dan moet dit gevierd worden natuurlijk! Als alle badges schitteren op jouw profiel laat het dan weten aan de Ben moderators, dan zorgen wij ervoor dat jij ook iets ontvangt waarmee jij buiten de community om kan pronken

0 reacties

Geen reactie

Reageer