Ranks binnen de community

  • 4 april 2019
  • 0 reacties
  • 902 keer bekeken
Ranks binnen de community
Reputatie 4
  • Ben nieuwsgierig*
  • 0 reacties
Hallo allemaal,

Zoals jullie waarschijnlijk wel is opgevallen hebben verschillende communityleden verschillende titels achter hun naam. We noemen dit 'ranks'. In dit topic leg ik de volgorde van de verschillende ranks uit. 😃

De starters
In deze rank beginnen alle communityleden. Wanneer je alleen 'op bezoek' bent op de community val je in een van de onderstaande drie ranks:
- Ben nieuw
- Ben ontwaakt
- Ben nieuwsgierig

Posters
Wanneer je start met het posten van berichten kom je in de 'Poster'-rankgroep. In deze groep stijg je wanneer je berichten blijft posten. Deze groep bestaat uit de volgende ranks:
- Ben een ijsbreker
- Ben op dreef
- Ben goed bezig
- Ben enthousiast
- Ben een topper

Topic Hero
Als je naast het posten van berichten ook regelmatig (informatieve) topics start ben je een Topic hero. Je zorgt er namelijk voor dat er nieuwe topics worden geopend waar andere communityleden informatie uit kunnen halen of weer op kunnen reageren. Als Topic Hero kun je in de volgende ranks vallen:
- Ben fanatiek
- Ben sociaal

Super Users
De Super Users zijn de Crème de la Crème van het forum. Zij delen hun kennis en helpen daarmee de klanten. Zonder de Super Users geen community!
Je begint je traject vanaf:
-Ben een doorzetter (Hierbij ontvang je een kroontje op jouw account)
-Ben een kanjer (Hierbij ontvang je Lintje 3 op jouw account)
-Ben loyaal (Hierbij ontvang je Lintje 2 op jouw account)
Om uiteindelijk door te groeien naar: Ben de beste! (Hierbij ontvang je lintje 1 op jouw account)
Wil je weten hoe je een van de beste wordt op onze community? Klik hier!

Ben medewerkers
Ben medewerkers zijn actieve medewerkers op de community. Zij houden ook een oogje in het zeil wanneer de moderators niet aanwezig zijn.

De moderators
Last but not least hebben we nog de moderators. Zij zorgen dat topics op de juiste plek staan, de huisregels in acht worden genomen en staan natuurlijk altijd voor je klaar!

0 reacties

Geen reactie

Reageer