Sticky

Alles over bereik en instellingen in het buitenland

  • 16 april 2019
  • 35 reacties
  • 7994 keer bekeken


Toon eerste bericht

35 reacties

Reputatie 5
Badge +9
Fijn om te horen!

Hallo, ik kan in Frankrijk niet verbinden met geen van de beschikbare netwerken. Herstart van telefoon heeft niet geholpen. Telefoonnummer eindigt op 245. 

Reputatie 5
Badge +9

Hi! Ik zie dat er een blokkade actief stond op de simkaart, maar dat mijn collega deze voor je heeft verwijderd. Kun je inmiddels gebruik maken van het internet?

Klopt, het werkt nu

Reputatie 5
Badge +9

Fijn om te horen! Ik wens je een fijne dag toe. 

Hallo,

 

Ik ben momenteel in Roemenië en mijn telefoon heeft geen service. Ik heb de netwerkinstellingen geprobeerd te wijzigen en opnieuw opgestart, maar zonder succes. Ik zou graag gebruik maken van mijn bundel, wat moet ik nu doen?

Reputatie 5
Badge +9

Hi Jilles! Ik heb jouw simkaart even een reset gegeven. je kunt jouw toestel over een kwartier herstarten. Laat even weten of dit heeft mogen werken!

Ben gaat duidelijk niet tot het uiterste bij buitenland. Ik lees dat ik eerst bijna 11 maanden abonnementsgeld vooruit moet betalen voor het opheffen van een blokkade op functionaliteit waarvoor ik vanaf dag 1 betaal.

Kom op mensen, dit is echt niet meer van deze tijd.

Reputatie 5
Badge +9

Hi Boudewijn. Je reageert op een gedateert bericht. Inmiddels is deze regeling niet meer van toepassing. Bedankt voor je bijdrage!

Dank voor je antwoord Romy. Daar ben ik blij mee.

Reageer