Beantwoord

Hoe bel ik naar het buitenland?

  • 1 January 2018
  • 3 reacties
  • 11308 keer bekeken

Ik kan geen buitenlandse telefoonnummers kiezen? Wat moet ik doen om dat mogelijk te maken?
icon

Beste antwoord door Angelique 2 January 2018, 13:38

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 6
Badge +8
Hoi Arjan0, welkom op het forum! Ik begrijp dat het bellen naar het buitenland bellen best nog eens ingewikkeld zijn! Ik ga je verder helpen om meer uitleg te krijgen over hoe je kunt bellen naar het buitenland.

1) Het eerste wat je nodig hebt is natuurlijk een telefoonnummer. Als voorbeeld gebruik ik het telefoonnummer 0123456789.
2) Door te bellen naar het buitenland haal je als eerst de 0 er af. Je houdt dan 123456789 over.
3) Zet er nu de landcode (ook wel netnummer genoemd) voor. De landcodes zijn te vinden op het internet. Het telefoonnummer dat je moet bellen is dus 00*LANDCODE*123456789. Het kan zijn dat je in plaats van 00 een + staan (+*LANDCODE* in plaats van 00*LANDCODE*). Deze kun je vervangen door 2 nullen.

Let op: bel of sms je vanuit Nederland naar het buitenland? Dan worden hier extra kosten voor berekend. Door hier te klikken krijg je een overzicht van de tarieven.
Dankjewel Angelique.

Het kiezen is het probleem niet. Mijn abonnement staat het niet toe en ik zie nergens hoe ik het in kan schakelen.

Weet jij wat ik daarvoor moet doen?
Reputatie 6
Badge +8
Aha, duidelijk! Ik zie dat je zojuist contact hebt gehad met de telefonische klantenservice waar je verder bent geholpen/geinformeerd. Mocht je nog verdere vragen hebben, stel ze dan gerust! Ik wens je voor nu alvast een hele fijne avond toe.

Reageer