Beantwoord

MB Pauze aanzetten

  • 8 april 2018
  • 2 reacties
  • 199 keer bekeken

Ik moet elke x opnieuw mijn MB Pauze aanzetten..hij wordt opgeslagen en gewijzigd..kijk ik in t menu wat ik verbruikt heb..staat de MB Pauze weer uit. Hoe krijg ik dat altijd aan
icon

Beste antwoord door Rox 9 april 2018, 09:37

Hmm dat is heel vreemd en boven al natuurlijk niet de bedoeling, mary.anja! De MB pauze hoort gewoon aan te blijven staan. Ik zie hier in het systeem de MB pauze aanstaan,en ik zie ook niet dat hij uit is geweest in de afgelopen periode. Ik vermoed dat dit dus (gelukkig) enkel een weergave fout is. Dit kan komen door de problemen die wij op dit moment ervaren met IkBen. Sorry daarvoor. Jouw MB pauze staat echt aan, en mocht deze uitgaan om wat voor reden dan ook dan ontvang jij hier een sms bericht over van ons. Zolang je deze niet ontvangt kun jij er dus gerust op zijn dat jouw MB pauze echt echt aanstaat.Wij zijn ondertussen hard aan het werk om alle problemen met IkBen op te lossen. Sorry voor de verwarring.
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 6
Badge +3
Ik moet elke x opnieuw mijn MB Pauze aanzetten..hij wordt opgeslagen en gewijzigd..kijk ik in t menu wat ik verbruikt heb..staat de MB Pauze weer uit. Hoe krijg ik dat altijd aan
Vreemd meestal als je mb pauze aanzet dan blijft die daarop staan. Bij mijzelf is dat al maamden zo!
Maar misschien moeten ze het in het susteem veranderen. Met de voicemail hebben mensen ook wel eens een zelfde probleem.

Groet Richard
Reputatie 7
Badge +7
Hmm dat is heel vreemd en boven al natuurlijk niet de bedoeling, mary.anja! De MB pauze hoort gewoon aan te blijven staan. Ik zie hier in het systeem de MB pauze aanstaan,en ik zie ook niet dat hij uit is geweest in de afgelopen periode. Ik vermoed dat dit dus (gelukkig) enkel een weergave fout is. Dit kan komen door de problemen die wij op dit moment ervaren met IkBen. Sorry daarvoor. Jouw MB pauze staat echt aan, en mocht deze uitgaan om wat voor reden dan ook dan ontvang jij hier een sms bericht over van ons. Zolang je deze niet ontvangt kun jij er dus gerust op zijn dat jouw MB pauze echt echt aanstaat.

Wij zijn ondertussen hard aan het werk om alle problemen met IkBen op te lossen. Sorry voor de verwarring.

Reageer