Beantwoord

Tot wanneer loopt mijn contract?

  • 1 januari 2018
  • 1 reactie
  • 53 keer bekeken

Tot waneer is mijn abonnement geldig
Mvg
Dion verbruggen
Tel 06[edit]
icon

Beste antwoord door Angelique 2 januari 2018, 14:18

Hoi, welkom op het forum! Om te beginnen heb ik direct het mobiele nummer uit jouw bericht verwijderd. Ik wil je het advies geven om gevoelige informatie zoals jouw mobiele nummer niet zomaar openbaar te delen!Door in te loggen op jouw persoonlijke Ik Ben pagina kun de einddatum van je abonnement terugvinden. Wanneer je op jouw persoonlijke Ik Ben pagina zit kies je voor "Abonnement" en vervolgens voor "Huidig". Hier kun je ook andere details van je abonnement terugvinden, ook de informatie tot wanneer jouw abonnement loopt kun je daar vinden.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +8
Hoi, welkom op het forum! Om te beginnen heb ik direct het mobiele nummer uit jouw bericht verwijderd. Ik wil je het advies geven om gevoelige informatie zoals jouw mobiele nummer niet zomaar openbaar te delen!

Door in te loggen op jouw persoonlijke Ik Ben pagina kun de einddatum van je abonnement terugvinden. Wanneer je op jouw persoonlijke Ik Ben pagina zit kies je voor "Abonnement" en vervolgens voor "Huidig". Hier kun je ook andere details van je abonnement terugvinden, ook de informatie tot wanneer jouw abonnement loopt kun je daar vinden.

Reageer