Beantwoord

Kan mijn werkgever mijn abonnement overnemen?

  • 25 april 2018
  • 1 reactie
  • 657 keer bekeken

ik heb een nieuwe baan. daar heb ik steeds dit nummer gebruikt. nu word ik zeven dagen in de week gebeld. soms vervelend als ik denk vrij te zijn. mijn werk heeft voorgesteld mij abonnement over twee nemen is dat mogelijk? overzetten op hun naam?
icon

Beste antwoord door Rox 25 april 2018, 12:17

Hoi Petra! Spannend een nieuwe baan! Ik hoop dat je je draai al een beetje gevonden hebt, maar nog belangrijker dat je plezier in je nieuwe werk hebt. Het is mogelijk voor jouw werkgever om het abonnement over te nemen door middel van contractovername, wel is het zo dan een Ben abonnement alleen op een persoonsnaam en niet op een bedrijfsnaam kan staan. Dus het is niet mogelijk om het contract op naam van het bedrijf te zetten maar wel van jouw werkgever zelf.Ik hoop dat ik jouw vraag heb kunnen beantwoorden, mocht je toch nog vragen hebben stel deze dan gerust #Benervoorjou
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +7
Hoi Petra! Spannend een nieuwe baan! Ik hoop dat je je draai al een beetje gevonden hebt, maar nog belangrijker dat je plezier in je nieuwe werk hebt. Het is mogelijk voor jouw werkgever om het abonnement over te nemen door middel van contractovername, wel is het zo dan een Ben abonnement alleen op een persoonsnaam en niet op een bedrijfsnaam kan staan. Dus het is niet mogelijk om het contract op naam van het bedrijf te zetten maar wel van jouw werkgever zelf.

Ik hoop dat ik jouw vraag heb kunnen beantwoorden, mocht je toch nog vragen hebben stel deze dan gerust #Benervoorjou

Reageer