Beantwoord

maandelijks opzegbaar

  • 8 oktober 2018
  • 1 reactie
  • 385 keer bekeken

Wat betekent dat percies? Ik woon in de USA en ben elke 6 maanden in Europa, kan ik deze funktie gebruiken? Kan ik het pauzeren?

Groeten

Okke
icon

Beste antwoord door Wietske 9 oktober 2018, 14:04

Wat leuk dat je interesse hebt in één van onze abonnementen Okke! Wanneer je kiest voor een maandelijks sim only abonnement dan kan je deze maandelijks verlengen of opzeggen. Je kunt Ben abonnementen niet pauzeren. Ook kan je je abonnement in verband met Faire Use Policy maximaal voor een periode van 4 maanden aaneengesloten gebruiken in de EU-land buiten Nederland.Mocht je dus 6 maanden in Nederland verblijven dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om het abonnement voor deze periode af te sluiten bij ons en na 5 maanden weer op te zeggen met een maand opzegtermijn. Je kunt dan, om het telefoonnummer te behouden, deze laten overzetten op een prepaid simkaart. Mocht je dan weer terug zijn in Nederland dan kan je weer een nieuw abonnement afsluiten en het telefoonnummer vanuit de prepaid simkaart over laten zetten naar ons.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 5
Badge +12
Wat leuk dat je interesse hebt in één van onze abonnementen Okke! Wanneer je kiest voor een maandelijks sim only abonnement dan kan je deze maandelijks verlengen of opzeggen. Je kunt Ben abonnementen niet pauzeren. Ook kan je je abonnement in verband met Faire Use Policy maximaal voor een periode van 4 maanden aaneengesloten gebruiken in de EU-land buiten Nederland.

Mocht je dus 6 maanden in Nederland verblijven dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om het abonnement voor deze periode af te sluiten bij ons en na 5 maanden weer op te zeggen met een maand opzegtermijn. Je kunt dan, om het telefoonnummer te behouden, deze laten overzetten op een prepaid simkaart. Mocht je dan weer terug zijn in Nederland dan kan je weer een nieuw abonnement afsluiten en het telefoonnummer vanuit de prepaid simkaart over laten zetten naar ons.

Reageer