Beantwoord

telefoonnummer BEN klantenservice

  • 2 mei 2019
  • 3 reacties
  • 7514 keer bekeken

Ik wil graag de klantenservice van BEN spreken. Ik heb net een nummer geprobeert 09000401405 maar die is zoals ik hoorde tijdelijk of helemaal niet in gebruik. Kan iemand mij helpen met het telefoonnummer vd klantenservice van BEN.
Ik ben nog geen klant, maar wil die wel worden.

Alvast bedankt voor je antwoord.

Met vriendelijke groet,

Aniel
icon

Beste antwoord door Merve 2 mei 2019, 12:27

Hi Aniel,Superleuk dat je ook klant wilt worden van Ben. Je bent in ieder geval van harte welkom! Wel naar dat je ons niet kunt bereiken. Dat is namelijk wel het nummer van onze klantenservice. Omdat je aangeeft dat je klant wil worden vermoed ik dat je een bestelling wilt plaatsen of je hebt hier vragen over. Dan kun je het beste bellen met onze verkoopafdeling. Mijn collega's van de verkoopafdeling zijn bereikbaar op 0800 - 24 62 468.
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 4
Badge +6
Hi Aniel,

Superleuk dat je ook klant wilt worden van Ben. Je bent in ieder geval van harte welkom! Wel naar dat je ons niet kunt bereiken. Dat is namelijk wel het nummer van onze klantenservice. Omdat je aangeeft dat je klant wil worden vermoed ik dat je een bestelling wilt plaatsen of je hebt hier vragen over. Dan kun je het beste bellen met onze verkoopafdeling. Mijn collega's van de verkoopafdeling zijn bereikbaar op 0800 - 24 62 468.

hoi, ik heb Ben similar bestelt maar hij werk niet wat moet ik doen? [edit telefoonnummer verwijderd]

Reputatie 5
Badge +9

Hi EALM. Bedankt voor jouw berichtje! Ik help je graag verder! Kun je in een privé bericht jouw telefoonnummer, postcode+huisnummer en geboortedatum versturen? Dan kijk ik even met je mee! 

Reageer