Beantwoord

Ik heb slecht bereik sinds de storm vorige week

  • 23 januari 2018
  • 1 reactie
  • 81 keer bekeken

Na de storm van afgelopen donderdag heb ik geen of weinig bereik op postcode [Benweggehaald]. Voor die tijd heb ik daar geen last van gehad.
icon

Beste antwoord door Rox 24 januari 2018, 08:01

Goedemorgen karintebeek! Wat onwijs balen dat jij problemen ondervindt met het netwerk sinds de storm vorige week! Om jouw privacy te waarborgen is het niet toegestaan om persoonlijke gegevens openbaar te delen op het forum, om die reden heb ik jouw postcode uit het topic verwijderd. Ook heb ik de titel van jouw topic aangepast, dit om het forum netjes en overzichtelijk te houden. In onze huisregels kun je nalezen waar je topic en de titel aan moet voldoen.Op de door jouw opgegeven locatie zie ik geen storing terug in het systeem, jij zou dus geen problemen mogen ervaren met het netwerk. Ik wil je adviseren om de stappen in dit topic over problemen met netwerk en bereik te doorlopen. Mocht je na het doorlopen van de stappen toch nog en vraag hebben laat deze dan gerust achter in de reacties!
Bekijk origineel

Dit topic is gesloten

1 reactie

Reputatie 7
Badge +7
Goedemorgen karintebeek! Wat onwijs balen dat jij problemen ondervindt met het netwerk sinds de storm vorige week! Om jouw privacy te waarborgen is het niet toegestaan om persoonlijke gegevens openbaar te delen op het forum, om die reden heb ik jouw postcode uit het topic verwijderd. Ook heb ik de titel van jouw topic aangepast, dit om het forum netjes en overzichtelijk te houden. In onze huisregels kun je nalezen waar je topic en de titel aan moet voldoen.

Op de door jouw opgegeven locatie zie ik geen storing terug in het systeem, jij zou dus geen problemen mogen ervaren met het netwerk. Ik wil je adviseren om de stappen in dit topic over problemen met netwerk en bereik te doorlopen. Mocht je na het doorlopen van de stappen toch nog en vraag hebben laat deze dan gerust achter in de reacties!