Beantwoord

Ik kan niet bellen met mijn Ben simkaart

  • 21 januari 2018
  • 1 reactie
  • 62 keer bekeken

Ik kan helemaal niet bellen naar 0900 lijnen niet, mobiele nummers of huistelefoon nummers

Mijn nummer eindigt op 815
icon

Beste antwoord door Rox 22 januari 2018, 10:29

Goedemorgen pjotr123, wat onwijs balen dat het niet lukt om te bellen met jouw Ben simkaart! Ik kan me goed voorstellen dat je dit zo snel mogelijk opgelost wil hebben! Ik kan in het systeem geen bijzonderheden vinden die de uitgaande oproepen blokkeren, alles staat goed. Ik wil je dan ook adviseren om de stappen in dit topic te doorlopen met je telefoon en simkaart om er voor te zorgen dat jij weer zo snel mogelijk kunt bellen!Heb je na het doorlopen van de stappen in het bovengenoemde topic vragen? Geen probleem! Je kunt je vraag achterlaten in de reacties onder het topic.
Bekijk origineel

Dit topic is gesloten

1 reactie

Reputatie 7
Badge +7
Goedemorgen pjotr123, wat onwijs balen dat het niet lukt om te bellen met jouw Ben simkaart! Ik kan me goed voorstellen dat je dit zo snel mogelijk opgelost wil hebben! Ik kan in het systeem geen bijzonderheden vinden die de uitgaande oproepen blokkeren, alles staat goed. Ik wil je dan ook adviseren om de stappen in dit topic te doorlopen met je telefoon en simkaart om er voor te zorgen dat jij weer zo snel mogelijk kunt bellen!

Heb je na het doorlopen van de stappen in het bovengenoemde topic vragen? Geen probleem! Je kunt je vraag achterlaten in de reacties onder het topic.