Beantwoord

Kan ik mijn bundels in Duitsland en Griekenland gebruiken?

  • 25 januari 2018
  • 1 reactie
  • 524 keer bekeken

Beste medewerkers,

Dit jaar ga ik naar Berlijn en Kreta.
Kan ik daar zonder extra kosten gebruik maken van mijn 4G?
Zo ja, gaat het dan sneller op?
Op vakantie heb ik vaak dat bovenin mijn scherm de naam van mijn provider verandert,
heeft dat dus gevolgen voor mijn bundel?
En hoe zit het met bellen?

Groetjes, Merel
icon

Beste antwoord door Rox 25 januari 2018, 11:39

Hoi Merel! Dat zijn 2 heerlijke tripjes om naar uit te kijken #Benjaloers Jij kunt in zowel Berlijn als op Kreta jouw bundels gebruiken zoals je dat gewend bent in Nederland, zonder extra kosten. Je data zal niet opeens sneller opgaan, tenzij je natuurlijk meer gebruik maakt van je mobiele internet. Het klopt dat de naam van de provider boven in je scherm veranderd, dit omdat je gebruik maakt van een ander netwerk. Meer informatie over roamen lees je hier.Nog een tip voor als je op Kreta bent is om je telefoon op handmatig netwerk selecteren in te stellen. Dit om te voorkomen dat als jij in Griekenland bent je toestel zich verbind met een Turks netwerk. Dit kan namelijk voor extra kosten zorgen, en daar zit je natuurlijk niet op te wachten!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +7
Hoi Merel! Dat zijn 2 heerlijke tripjes om naar uit te kijken #Benjaloers Jij kunt in zowel Berlijn als op Kreta jouw bundels gebruiken zoals je dat gewend bent in Nederland, zonder extra kosten. Je data zal niet opeens sneller opgaan, tenzij je natuurlijk meer gebruik maakt van je mobiele internet. Het klopt dat de naam van de provider boven in je scherm veranderd, dit omdat je gebruik maakt van een ander netwerk. Meer informatie over roamen lees je hier.

Nog een tip voor als je op Kreta bent is om je telefoon op handmatig netwerk selecteren in te stellen. Dit om te voorkomen dat als jij in Griekenland bent je toestel zich verbind met een Turks netwerk. Dit kan namelijk voor extra kosten zorgen, en daar zit je natuurlijk niet op te wachten!

Reageer