Beantwoord

Kan niet bellen in het buitenland

  • 11 februari 2018
  • 1 reactie
  • 807 keer bekeken

Ben op vakantie en kan alleen gebeld worden en niet bellen. Krijg twee korte pieptonen en dan wordt de verbinding verbroken 😕 niet echt handig als je je vrienden probeert te bereiken!
icon

Beste antwoord door Rox 12 februari 2018, 08:39

Hoi niels.veekens! Dat is inderdaad behoorlijk onhandig! Waar ben je precies op vakantie? Het kan namelijk zijn dat de aanbieder waarmee jij bent verbonden geen diensten aanbied om uit te bellen. Je kunt dit per land bekijken op de buitenland pagina.Ik kan geen bijzonderheden in het systeem vinden waarom jij dit probleem zou ervaren. Ik heb voor de zekerheid je netwerk instellingen een reset gegeven. Als jij je telefoon even helemaal uit en weer aan wil zetten kan je simkaart dit verwerken. Mocht dit niet hebben geholpen wil ik je vragen om je simkaart in een ander toestel te plaatsen om te kijken of jij dan hetzelfde probleem ervaart.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +7
Hoi niels.veekens! Dat is inderdaad behoorlijk onhandig! Waar ben je precies op vakantie? Het kan namelijk zijn dat de aanbieder waarmee jij bent verbonden geen diensten aanbied om uit te bellen. Je kunt dit per land bekijken op de buitenland pagina.

Ik kan geen bijzonderheden in het systeem vinden waarom jij dit probleem zou ervaren. Ik heb voor de zekerheid je netwerk instellingen een reset gegeven. Als jij je telefoon even helemaal uit en weer aan wil zetten kan je simkaart dit verwerken. Mocht dit niet hebben geholpen wil ik je vragen om je simkaart in een ander toestel te plaatsen om te kijken of jij dan hetzelfde probleem ervaart.

Reageer