Beantwoord

Mijn toestel geeft alleen noodoproepen aan

  • 15 januari 2018
  • 1 reactie
  • 1669 keer bekeken

toestel geef aan alleen noodoproep
icon

Beste antwoord door Rox 16 januari 2018, 08:24

Ohjeetje leokradolfer! Dat schiet natuurlijk niet op. Wat onwijs balen dat jouw simkaart zich niet verbindt met het Ben netwerk! Om te beginnen heb ik de titel van je topic iets aangepast zodat het voor andere bezoekers duidelijk is waar je vraag over gaat, en ik heb je topic naar het juiste subforum verplaatst om het forum netjes en overzichtelijk te houden. In onze huisregels kun je nalezen waar je topic en de titel aan moet voldoen.Ik ben meteen het systeem ingedoken om uit te zoeken waarom jij geen verbinding hebt en ik kan hier geen bijzonderheden terugvinden, alles aan deze kan staat goed. Heb jij al geprobeerd je telefoon eens helemaal uit en weer aan te zetten? Als jij dit doet meld jouw simkaart zich opnieuw aan op het netwerk. Mocht dit ook niet helpen dan raad ik je aan om de stappen in dit topic te doorlopen. Mocht je naar aanleiding van het doorlopen van de stappen in het topic vragen hebben dan kun je deze in de reacties achterlaten.
Bekijk origineel

Dit topic is gesloten

1 reactie

Reputatie 7
Badge +7
Ohjeetje leokradolfer! Dat schiet natuurlijk niet op. Wat onwijs balen dat jouw simkaart zich niet verbindt met het Ben netwerk! Om te beginnen heb ik de titel van je topic iets aangepast zodat het voor andere bezoekers duidelijk is waar je vraag over gaat, en ik heb je topic naar het juiste subforum verplaatst om het forum netjes en overzichtelijk te houden. In onze huisregels kun je nalezen waar je topic en de titel aan moet voldoen.

Ik ben meteen het systeem ingedoken om uit te zoeken waarom jij geen verbinding hebt en ik kan hier geen bijzonderheden terugvinden, alles aan deze kan staat goed. Heb jij al geprobeerd je telefoon eens helemaal uit en weer aan te zetten? Als jij dit doet meld jouw simkaart zich opnieuw aan op het netwerk. Mocht dit ook niet helpen dan raad ik je aan om de stappen in dit topic te doorlopen. Mocht je naar aanleiding van het doorlopen van de stappen in het topic vragen hebben dan kun je deze in de reacties achterlaten.