Sticky

[Info] Wat gebeurt er met mijn abonnement als mijn 24 maanden contract is afgelopen?

  • 11 April 2019
  • 0 reacties
  • 5120 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +6
De tijd vliegt als je het naar je zin hebt! Voor je het weet komt de einddatum van je abonnement in zicht. Maar wat betekent dit precies voor jou? In dit topic ga ik je hier alles over vertellen.

Wat als ik niks doe?

Zodra jouw abonnement op zijn einde loopt heb je verschillende opties, je kunt er voor kiezen om niks te doen. Jouw abonnement zal dan automatisch worden omgezet in een maandelijks opzegbaar abonnement tegen dezelfde voorwaarde en tarieven die jij nu hebt. Jouw huidige bundels blijven dus voor hun huidige prijs doorlopen.

Zo behoud jij je telefoonnummer zonder dat jij weer aan een contract vast zit. De eventuele toestelbetaling komt uiteraard wel te vervallen omdat jij deze helemaal hebt afbetaald. Heb jij een pakketkorting in je abonnement? Deze komt ook te vervallen zodra jouw contract is afgelopen. Eventuele korting op jouw bundels blijft wel gewoon doorlopen. Je kunt dit abonnement door laten lopen zolang jij wil, je kunt het zien als een abonnement voor onbepaalde tijd. Hier zal ook niks aan veranderen tot dat jij zelf een wijziging doorvoert.

Je kunt er op dat moment ook voor kiezen om je bundels aan te passen door middel van een bundelwijziging. Je kunt hier voor kiezen omdat jouw bundels bijvoorbeeld niet meer bij je verbruik passen of omdat Ben soortgelijke bundels aanbiedt voor een lagere prijs.

Het verlengen van je Ben abonnement.

Vanaf 4 maanden voordat jouw contact afloopt kun jij alvast een verlenging aanvragen. Je kunt hierbij 3 soorten abonnement kiezen. Een abonnement met een nieuwe telefoon, een maandelijks opzegbaar Sim Only of een Sim Only abonnement voor 24 maanden. Kies je voor een abonnement met een nieuw toestel dan zal deze meteen geleverd worden kun jij hem ook meteen al in gebruik nemen. Jouw nieuwe abonnement zal dan ingaan zodra jouw huidige abonnement is afgelopen.

Kortom, de keuze is reuze en je hebt complete vrijheid!

0 reacties

Geen reactie

Reageer