De nieuwe Ben Community!

  • 23 March 2018
  • 7 reacties
  • 1120 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +7
  • Oud-moderator
  • 1350 reacties
Soms is het tijd voor verandering, een frisse wind! Dit geldt ook voor het Ben forum. Naast dat het forum in een mooi nieuw jasje gestoken wordt gaan we ook groeien. Niet alleen kan jij topics lezen en vragen stellen, binnenkort kan je hier ook terecht voor nieuws, artikelen en leuke campagnes!

Zo gaan we met de Ben® Afklikkliniek de strijd aan met smartphone verslaafden! Elke maand zullen we je hiervan op de hoogte stellen. Wat we precies gaan doen, is nog eventjes geheim!

Omdat het forum dus veel meer wordt dan een plek voor vraag en antwoord vinden we het ook tijd voor een alles omvattende naam: 'de Ben Community'. Een plek waar je terecht kan met jouw vraag, waar er ruimte is voor gezelligheid en waar je alle informatie kan vinden over Ben, mobiele telefoons en nog véél meer.

Wanneer gaat dit allemaal gebeuren? Op 28 maart wordt dit forum omgezet naar de nieuwe Ben Community. Het forum zal daarom in de ochtend van 08:00 tot 09:00 uit de lucht zijn, om jullie daarna met open armen te ontvangen. Wij hebben er super veel zin in, en we hopen jullie ook. Tot snel in de community!

7 reacties

Reputatie 5
Badge +1
#BenBenieuwd 🆒
Gefeliciteerd met de nieuwe update! ????????
Reputatie 7
Badge +7
#BenBenieuwd 🆒

En en en en? Hoe vind je het geworden Johrick?
Reputatie 7
Badge +7
Gefeliciteerd met de nieuwe update! ????????

Dankjewel Ballondier! 😃
Reputatie 5
Badge +1

#BenBenieuwd 🆒En en en en? Hoe vind je het geworden Johrick?

Super tof natuurlijk!! Love it 😉
Awesome! 🤗
Reputatie 6
Badge +3
Super strak geworden. Ziet er erg mooi uit!
Top gedaan????

Groet Richard.

Reageer