[ONDERHOUD AFGEROND] Ben website, IkBen en de Ben app niet bereikbaar van 8 sept. 18:00 uur tot 9 sept. 18:00 uur

  • 6 september 2018
  • 0 reacties
  • 336 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +12
Om de Ik Ben omgeving, de Ben app en onze website zo goed mogelijk te laten werken is er soms onderhoud nodig. Dit weekend is het weer tijd voor een update. Daarom is de Ik Ben omgeving, de Ben app en onze website www.ben.nl niet bereikbaar vanaf zaterdag 8 september 18:00 uur t/m zondag 9 september 18:00 uur. Je kan in deze periode geen gebruik maken van www.ben.nl, de Ik Ben omgeving en de Ben app. Omdat onze eigen systemen ook een update ondergaan zijn wij zondag 9 september de gehele dag ook niet te bereiken voor servicegerelateerde vragen via onze Twitter- en Facebookpagina. Je kunt wel een bericht sturen maar er zal dan vanaf maandag weer op gereageerd worden.

Geen zorgen, ons netwerk ondergaat geen update dit weekend dus je kunt gewoon gebruik blijven maken van jouw Ben abonnement in het weekend!

Mocht je een MB Extra bundel nodig hebben of een wijziging willen aanbrengen aan je abonnement dan is het advies om dat vóór zaterdag 8 september 17:45 uur te doen.

Vanaf zondag 8 september 18:00 uur behoor je weer toegang te hebben tot onze website, de Ik Ben omgeving en de Ben app. Ook staan wij vanaf maandagochtend weer klaar voor jou om je te helpen bij vragen. Sorry voor het eventuele ongemak!

0 reacties

Geen reactie

Reageer