[ONDERHOUD AFGEROND] Website, IkBen en de Ben app niet bereikbaar van 5 nov. 22:00 uur tot 6 nov. 09:00 uur

  • 5 november 2018
  • 0 reacties
  • 464 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +12
Om de Ik Ben omgeving, de Ben app en onze website zo goed mogelijk te laten werken is er soms onderhoud nodig. Vanavond, vannacht en morgenochtend is het weer tijd voor een update. Daarom is de Ik Ben omgeving, de Ben app en onze website www.ben.nl niet bereikbaar vanaf maandagavond 5 november 21:45 uur t/m dinsdagochtend 6 november 09:00 uur. Je kan in deze periode geen gebruik maken van www.ben.nl, de Ik Ben omgeving en de Ben app. Het onderhoud heeft geen invloed op ons netwerk dus je bent gewoon bereikbaar met jouw mobiele abonnement.

Mocht je een MB Extra bundel nodig hebben of een wijziging willen aanbrengen aan je abonnement dan is het advies om dat vóór maandagavond 5 november 21:45 uur te doen. Je kunt wel gewoon gebruik blijven maken van ons netwerk en jouw Ben abonnement.

Vanaf dinsdagochtend 6 november om 09:00 uur heb je weer toegang tot onze website, de Ik Ben omgeving en de Ben app. Ook staat onze klantenservice dan weer klaar voor al jouw vragen. Sorry voor het eventuele ongemak!

0 reacties

Geen reactie

Reageer