Beantwoord

Moet ik aansluitkosten betalen als ik vanaf T-Mobile kom?

  • 1 februari 2018
  • 1 reactie
  • 284 keer bekeken

Hallo,

Momenteel heb ik prepaid bij T-Mobile, maar wil graag overstappen naar Ben.
- Moet ik de aansluitkosten betalen?
- Kan ik mijn nummer behouden?
Alvast bedankt!

Groetjes
icon

Beste antwoord door Angelique 2 februari 2018, 09:05

Hoi Izziexx, leuk dat je op het forum een berichtje stuurt en mogelijk een Ben abonnement wilt nemen :DNatuurlijk is het mogelijk om vanaf een prepaidkaart van T-Mobile naar ons over te stappen met nummerbehoud. Geen enkel probleem zelfs! Hoe nummerbehoud precies in zijn werk gaat, dat lees je door hier te klikken.Wat betreft de aansluitkosten.. Ben is zijn eigen provider, al maken wij gebruik van het T-Mobile netwerk. Bij elk nieuw abonnement worden er aansluitkosten in rekening gebracht, máár je zou ook even kunnen bellen met mijn collega's van de verkooplijn zodat zij kunnen kijken of er iets te doen valt aan deze kosten. Mijn collega's zijn te bereiken op 0800 - 246 246 8 op werkdagen van 8:00 uur tot en met 20:00 uur.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +8
Hoi Izziexx, leuk dat je op het forum een berichtje stuurt en mogelijk een Ben abonnement wilt nemen :D

Natuurlijk is het mogelijk om vanaf een prepaidkaart van T-Mobile naar ons over te stappen met nummerbehoud. Geen enkel probleem zelfs! Hoe nummerbehoud precies in zijn werk gaat, dat lees je door hier te klikken.

Wat betreft de aansluitkosten.. Ben is zijn eigen provider, al maken wij gebruik van het T-Mobile netwerk. Bij elk nieuw abonnement worden er aansluitkosten in rekening gebracht, máár je zou ook even kunnen bellen met mijn collega's van de verkooplijn zodat zij kunnen kijken of er iets te doen valt aan deze kosten. Mijn collega's zijn te bereiken op 0800 - 246 246 8 op werkdagen van 8:00 uur tot en met 20:00 uur.

Reageer