Beantwoord

Nummerbehoud overzetten duurt 3 maanden?

  • 5 juli 2019
  • 1 reactie
  • 355 keer bekeken

Kreeg vandaag een mailtje van Ben dat mijn nummerbehoud is goedgekeurd. Daar staat in dat ik tot 3 oktober moet wachten voordat mijn nummer overgezet kan worden. Dat kan toch niet waar zijn?!?! Is dat normaal dat je zoooo lang moet wachten? Is dat ook jullie ervaring?
icon

Beste antwoord door Romy 8 juli 2019, 09:06

Hi! Leuk dat je gaat overstappen. Drie maanden is zeker lang. Ben zou jouw nummer veel liever gister overnemen dan vandaag. Maar hierin zijn ze helaas afhankelijk van jouw huidige provider, en huidige contract.In een normale situatie kan jouw nummer altijd met een maand opzegtermijn worden overgenomen. Omdat je nu drie maanden moet wachten kan het niet anders zijn dan dat je nog in contract bent tot die datum. Misschien kun je dit eens nakijken? Je kunt ook contact leggen met de huidige provider met de vraag of je eerder mag overstappen. Vaak is dit enkel mogelijk tegen een afkoopsom.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 5
Badge +9
Hi! Leuk dat je gaat overstappen. Drie maanden is zeker lang. Ben zou jouw nummer veel liever gister overnemen dan vandaag. Maar hierin zijn ze helaas afhankelijk van jouw huidige provider, en huidige contract.

In een normale situatie kan jouw nummer altijd met een maand opzegtermijn worden overgenomen. Omdat je nu drie maanden moet wachten kan het niet anders zijn dan dat je nog in contract bent tot die datum. Misschien kun je dit eens nakijken? Je kunt ook contact leggen met de huidige provider met de vraag of je eerder mag overstappen. Vaak is dit enkel mogelijk tegen een afkoopsom.

Reageer