Beantwoord

Abbonement opzeggen annuleren

  • 6 juli 2018
  • 26 reacties
  • 229 keer bekeken

Ik heb zojuist een email van jullie ontvangen met het bericht dat mijn verzoek tot nummerbehoud is goedgekeurd maar hierin staat ook dat ik zou hebben besloten om mijn abonnement op te zeggen. Kan dit geannuleerd worden ? Ik heb alleen een nieuwe telefoon met nummerbehoud aangeschaft en wens gewoon klant te blijven bij Ben. Ik heb niks opgezegt.
icon

Beste antwoord door Wietske 10 juli 2018, 15:34

Ik heb jouw gegevens inmiddels ontvangen en het een en ander nagekeken. Het komt er in elk geval op neer dat er een nieuw abonnement is aangevraagd voor het telefoonnummer eindigend op 552. Dit telefoonnummer is al bij ons bekend. Intern nummerbehoud is echter niet mogelijk, ondanks dat het verzoek goedgekeurd is. In plaats van een nieuw abonnement af te sluiten had het bestaande abonnement verlengd dienen te worden. Wanneer we het zo laten dan zal het nieuwe abonnement uiteindelijk actief gaan worden met het Ben telefoonnummer en heb je dus eigenlijk twee abonnementen.We kunnen dit oplossen door het nieuwe abonnement (ordernummer 334237162) alsnog te annuleren. Hiervoor zal het toestel dan wel teruggestuurd moeten gaan worden. Wanneer het toestel ontvangen is dan kan je alsnog een verlenging aanvragen voor het abonnement waarop jouw telefoonnummer actief is.

Een andere optie is dat je het nieuwe abonnement activeert met het Ben telefoonnummer en de aansluiting met jouw huidige telefoonnummer alsnog opzegt. Dan komt alleen wel het abonnement met het telefoonnummer eindigend op 552 te vervallen. Ik hoor graag wat jouw voorkeur heeft.
Bekijk origineel

26 reacties

Hi wietske ik kreeg zojuist een e-mail van de klantenservice ontvangen met wat extra instructies voorafgaand aan het terugversturen van de telefoon
ik wilde even laten weten dat ik de functie find my iPhone ( fmi )heb uitgeschakeld. ☺️

Reageer