Beantwoord

Ik wil mijn nummer opzeggen

  • 25 januari 2018
  • 1 reactie
  • 235 keer bekeken

Ik will mijn abnnoment opzeggen
tel:+316[edit] Sadaf Annie
icon

Beste antwoord door Rox 26 januari 2018, 08:15

Goedemorgen Sadaf! Wat onwijs balen om te lezen dat jij Ben wil gaan verlaten! Hoe komt dat zo? Om te beginnen heb ik de titel van je topic iets aangepast zodat het voor andere bezoekers duidelijk is waar je vraag over gaat, en ik heb je topic naar het juiste subforum verplaatst om het forum netjes en overzichtelijk te houden. In onze huisregels kun je nalezen waar je topic en de titel aan moet voldoen. Ook heb ik jouw telefoonnummer uit het topic verwijderd om jouw privacy te waarborgen.Ik kan via het forum jouw abonnement niet stopzetten, dit omdat wij via dit kanaal geen opzeggingen en annuleringen verwerken. Alles over het opzeggen van een Ben abonnement lees je in dit topic.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +7
Goedemorgen Sadaf! Wat onwijs balen om te lezen dat jij Ben wil gaan verlaten! Hoe komt dat zo? Om te beginnen heb ik de titel van je topic iets aangepast zodat het voor andere bezoekers duidelijk is waar je vraag over gaat, en ik heb je topic naar het juiste subforum verplaatst om het forum netjes en overzichtelijk te houden. In onze huisregels kun je nalezen waar je topic en de titel aan moet voldoen. Ook heb ik jouw telefoonnummer uit het topic verwijderd om jouw privacy te waarborgen.

Ik kan via het forum jouw abonnement niet stopzetten, dit omdat wij via dit kanaal geen opzeggingen en annuleringen verwerken. Alles over het opzeggen van een Ben abonnement lees je in dit topic.

Reageer