Beantwoord

Kan ik mijn abonnement vroegtijdig opzeggen?

  • 7 februari 2018
  • 1 reactie
  • 195 keer bekeken

Mijn telefoon is kapot gegaan en nu is de vraag kan ik me abonnement afbetalen
(Vervalt 31-07-2018)

MvG, Misha van Zessen
icon

Beste antwoord door Angelique 7 februari 2018, 13:33

Hoi Mischa, aii flink balen dat jouw toestel stuk is gegaan 😞 Hoe is dat zo gekomen?Het is mogelijk om jouw Ben abonnement vroegtijdig op te zeggen. Je kunt dit verzoek indienen via de telefonische klantenservice. Wel is het zo dat je dan in een keer de restwaarde van je abonnement moet afbetalen op jouw eindfactuur. Meer informatie over bijvoorbeeld de afkoopkosten kun opvragen via de telefonische klantenservice via de optie opzeggen. Mijn collega's zijn te bereiken op 1200 met via jouw Ben simkaart of 0900-04 01 405 van ma t/m vrij 08:00u - 17:00u.Wil je liever niet bij ons weg, maar wil je toch een nieuw toestel? Dan kunnen wij jou helpen metr een vroegtijdige verlenging. Meer informatie over een vroegtijdige verlenging en hoe dit in zijn werk gaat lees je door hier te klikken.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +8
Hoi Mischa, aii flink balen dat jouw toestel stuk is gegaan 😞 Hoe is dat zo gekomen?

Het is mogelijk om jouw Ben abonnement vroegtijdig op te zeggen. Je kunt dit verzoek indienen via de telefonische klantenservice. Wel is het zo dat je dan in een keer de restwaarde van je abonnement moet afbetalen op jouw eindfactuur. Meer informatie over bijvoorbeeld de afkoopkosten kun opvragen via de telefonische klantenservice via de optie opzeggen. Mijn collega's zijn te bereiken op 1200 met via jouw Ben simkaart of 0900-04 01 405 van ma t/m vrij 08:00u - 17:00u.

Wil je liever niet bij ons weg, maar wil je toch een nieuw toestel? Dan kunnen wij jou helpen metr een vroegtijdige verlenging. Meer informatie over een vroegtijdige verlenging en hoe dit in zijn werk gaat lees je door hier te klikken.

Reageer