Sticky

Bellen naar 0900 service nummers

  • 12 oktober 2018
  • 82 reacties
  • 5123 keer bekeken
Bellen naar 0900 service nummers
Reputatie 3
Badge +2
Met het Ben abonnement kun je vanaf de eerste dag bellen naar 0900 servicenummers. Superhandig voor als je bijvoorbeeld naar de huisartstenpost moet bellen. Mocht je tijdens de belpoging te horen krijgen dat de oproep niet is toegestaan? Laat dan in dit topic een reactie achter. Het kan zijn dat er dan een blokkade opstaat. Als je juist wel een blokkade wilt op het bellen naar service nummers, dan mag je hier natuurlijk ook altijd een berichtje achterlaten.

82 reacties

Reputatie 5
Badge +9

Hi Jp, ik heb de blokkade voor je verwijderd. Je kunt jouw toestel over een kwartier herstarten!

Ok, bedankt.

Reputatie 5
Badge +9

Graag gedaan, ik wens je nog een fijne dag!

Hoi hoi ik zou ook graag naar 0900 nummers wille belle er staat een blokkade op en ben al een tijd lid van ben only

Reputatie 3
Badge +6

Hoi @Leafgreen113!

Ik help je graag verder zodat je gebruik kunt maken van 0900-nummers. Zou je hiervoor via een privébericht op dit profiel kunnen sturen met jouw naam, telefoonnummer, postcode + huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je IBAN kunnen sturen? Dan duik ik hier verder in.

Bij mij zijn de 0900 nummers ook geblokkeerd. Ik zou deze blokkade graag opheffen.

Reputatie 3
Badge +6

Hallo @nicodemus! Ik zal de blokkade voor je verwijderen. Zou je mij dan ook je gegevens kunnen sturen op dezelfde manier als ik in het bericht hierboven heb gevraagd? Je kunt het privébericht dus sturen naar ons Moderators Account waar de link voor in het bericht staat. Ik hoor graag van je!

Reageer