Beantwoord

Telefoon laadt niet meer op

  • 2 juli 2018
  • 1 reactie
  • 137 keer bekeken

Ik heb een Samsung a5 en hij laadt sinds kort niet meer op. Vuil eruit gehaald en op draadbreuk gecontroleerd. Ik heb hem nu ruim een jaar maar geen idee of dit onder garantie valt en wat ik nu moet doen. Help.
icon

Beste antwoord door Wietske 3 juli 2018, 11:26

Onwijs balen dat jouw toestel je op deze manier in de steek laat 😞 Goed dat je al het een en ander getest hebt om te kijken waar dit aan ligt. Mocht je dit nog niet gedaan hebben dan kan je nog even proberen of een andere oplader helpt.Mocht dit niet het geval zijn dan kan je jouw toestel ter reparatie laten opsturen. Alles hierover lees je in dit topic. Hierin staat ook uitgelegd hoe je het toestel zelf ter reparatie kunt aanmelden en wat de voorwaarden zijn.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 5
Badge +12
Onwijs balen dat jouw toestel je op deze manier in de steek laat 😞 Goed dat je al het een en ander getest hebt om te kijken waar dit aan ligt. Mocht je dit nog niet gedaan hebben dan kan je nog even proberen of een andere oplader helpt.

Mocht dit niet het geval zijn dan kan je jouw toestel ter reparatie laten opsturen. Alles hierover lees je in dit topic. Hierin staat ook uitgelegd hoe je het toestel zelf ter reparatie kunt aanmelden en wat de voorwaarden zijn.

Reageer