Beantwoord

Waarom schakelt mijn galaxy j5 17 niet automatisch over naar wifi en andersom?

  • 20 januari 2018
  • 1 reactie
  • 1021 keer bekeken

Waarom schakelt mijn galaxy j5 17 niet automatisch over naar wifi en andersom.. Ik moet eerst data verbruik aan of uit zetten.. Heel irritant
icon

Beste antwoord door Rox 22 januari 2018, 09:54

Dat is een hele goede vraag, astrid.groenendal0! Ik kan me goed voorstellen dat je dit behoorlijk irritant vindt! Als jij de wifi in je telefoon aanzet verwacht je dat deze automatisch verbinding maakt met een wifi punt als jij dit wifi punt hebt opgeslagen. Ik durf je niet te vertellen waarom dit met jouw mobiele telefoon niet gebeurd. Wifi wordt helemaal via jouw telefoon geregeld en hebben wij als Ben geen invloed op. Je kunt hierover het beste met Samsung zelf contact opnemen, zij zijn immers de fabrikant van jouw toestel.Wat ik je wel als tip mee kan geven is om bij je wifi instellingen na te gaan of de slimme netwerkwissel aanstaat, als dit zo is kun je deze het beste uit zetten. Dit zorgt er namelijk voor dat jouw telefoon zelf bepaald of hij gebruik maakt van de wifi of van het mobiele internet. Als jouw wifi verbinding zwakker of minder stabiel is van jouw mobiele internet kiest je toestel ervoor om niet over te gaan naar het wifi netwerk.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +7
Dat is een hele goede vraag, astrid.groenendal0! Ik kan me goed voorstellen dat je dit behoorlijk irritant vindt! Als jij de wifi in je telefoon aanzet verwacht je dat deze automatisch verbinding maakt met een wifi punt als jij dit wifi punt hebt opgeslagen. Ik durf je niet te vertellen waarom dit met jouw mobiele telefoon niet gebeurd. Wifi wordt helemaal via jouw telefoon geregeld en hebben wij als Ben geen invloed op. Je kunt hierover het beste met Samsung zelf contact opnemen, zij zijn immers de fabrikant van jouw toestel.

Wat ik je wel als tip mee kan geven is om bij je wifi instellingen na te gaan of de slimme netwerkwissel aanstaat, als dit zo is kun je deze het beste uit zetten. Dit zorgt er namelijk voor dat jouw telefoon zelf bepaald of hij gebruik maakt van de wifi of van het mobiele internet. Als jouw wifi verbinding zwakker of minder stabiel is van jouw mobiele internet kiest je toestel ervoor om niet over te gaan naar het wifi netwerk.

Reageer