Beantwoord

Aanvragen vervangende microsimkaart

  • 21 maart 2018
  • 1 reactie
  • 72 keer bekeken

Ik zou graag een vervangende simkaart aan willen vragen voor men pa (omdat hij een nieuwe telefoon heeft en daar moet een microsimkaart in) ook wilde ik een een ben pagina aanmaken voor hem maar dat lukt niet. Hij herkent de gegevens niet. wat kan ik doen?
icon

Beste antwoord door Angelique 21 maart 2018, 14:40

Hoi vincev, aardig dat jij contact opneemt om ervoor te zorgen dat jouw vader een microsimkaart ontvangt en een werkende Ik Ben pagina!Vreemd dat de Ik Ben pagina aangeeft dat het aanmaken van een account maar niet wil lukken.. Wil je deze stappen eens doornemen om te zien of het hierna wél lukt? Lukt het niet, dan raad ik je aan om samen met je vader contact op te nemen met de telefonische klantenservice. Omdat het abonnement waarschijnlijk op jouw vader zijn naam staat, kan alleen hij een simkaart aanvragen. Als wij jouw vader op dat moment aan de telefoon hebben, dan kunnen we er ook direct voor zorgen dat hij een werkende Ik Ben pagina krijgt! Voor een openingstijden en het telefoonnummer van de klantenservice kun je hier klikken.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +8
Hoi vincev, aardig dat jij contact opneemt om ervoor te zorgen dat jouw vader een microsimkaart ontvangt en een werkende Ik Ben pagina!

Vreemd dat de Ik Ben pagina aangeeft dat het aanmaken van een account maar niet wil lukken.. Wil je deze stappen eens doornemen om te zien of het hierna wél lukt? Lukt het niet, dan raad ik je aan om samen met je vader contact op te nemen met de telefonische klantenservice. Omdat het abonnement waarschijnlijk op jouw vader zijn naam staat, kan alleen hij een simkaart aanvragen. Als wij jouw vader op dat moment aan de telefoon hebben, dan kunnen we er ook direct voor zorgen dat hij een werkende Ik Ben pagina krijgt! Voor een openingstijden en het telefoonnummer van de klantenservice kun je hier klikken.

Reageer