Beantwoord

Hoe vraag ik een nano simkaart aan?

  • 23 februari 2018
  • 3 reacties
  • 1314 keer bekeken

Beste Ben's team,
Ik wil graag een nieuwe NANO sim kaart krijgen voor mijn nieuwe telefoon.
Wanneer kan ik dat krijgen?
Alvast hartelijke bedankt voor de reactie.
Met vriendelijke groet,
Dinora Arevalo
06[edit]
icon

Beste antwoord door Angelique 26 februari 2018, 08:46

Hoi Dinora, welkom op het forum! Leuk dat je een nieuwe telefoon hebt 😃Een vervangende simkaart kun je aanvragen via jouw persoonlijke Ik Ben pagina. Inmiddels zie ik dat je contact hebt gehad met de telefonische klantenservice waar de simkaart voor jou is aangevraagd. Als je de simkaart in huis hebt, vergeet deze dan niet te activeren via jouw Ik Ben pagina.
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 6
Badge +8
Hoi Dinora, welkom op het forum! Leuk dat je een nieuwe telefoon hebt 😃

Een vervangende simkaart kun je aanvragen via jouw persoonlijke Ik Ben pagina. Inmiddels zie ik dat je contact hebt gehad met de telefonische klantenservice waar de simkaart voor jou is aangevraagd. Als je de simkaart in huis hebt, vergeet deze dan niet te activeren via jouw Ik Ben pagina.
Ik wil graag weten wanneer ga ik de nano SIM krijgen. Vandaag is al de vijfde dag en ik heb nog niet het gekregen. Ik hoor graag iets van jullie.
Alvast, bedankt voor jullie snel reactie.
Mvg,
Dinora Arévalo
Reputatie 7
Badge +7
Goedemorgen Dinora! Ik kan me goed voorstellen dat jij met smart op de nieuwe simkaart zit te wachten, ik ben meteen het systeem ingedoken en zie dat de simkaart op 27 februari naar PostNL is verstuurd. Hij zal uiterlijk morgen bij jouw op de mat liggen 🙂

Reageer