Beantwoord

Mijn simkaart werkt niet, wat nu?

  • 20 april 2018
  • 1 reactie
  • 46 keer bekeken

Heb net bij mediamarkt abonnement aan gemaakt maar mijn simkaart doet het niet
icon

Beste antwoord door Rox 23 april 2018, 08:38

Goedemorgen Alexandra! Wat supertof dat je hebt besloten om gezellig over te komen naar Ben, nu alleen nog zorgen dat jij je Ben abonnement kunt gaan gebruiken. Ik zie dat de bestelling die de Media Markt heeft geplaats is afgewezen op de krediet check, zij hadden jou hier uiteraard over moeten informeren.De afwijzing kan komen omdat jij staat geregistreerd bij een bedrijf als preventel of omdat de BKR de lening voor het toestelkrediet heeft afgewezen. In dat geval kun je er voor kiezen om een aanbetaling te doen waardoor het toestelkrediet onder de €250 komt of het toestel in een keer af te betalen waardoor er helemaal geen lening ontstaat. Meer over de regels rondom het toestelkrediet lees je in dit topic.Ik hoop dat jij snel aan de slag kan met jouw Ben abonnement!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +7
Goedemorgen Alexandra! Wat supertof dat je hebt besloten om gezellig over te komen naar Ben, nu alleen nog zorgen dat jij je Ben abonnement kunt gaan gebruiken. Ik zie dat de bestelling die de Media Markt heeft geplaats is afgewezen op de krediet check, zij hadden jou hier uiteraard over moeten informeren.

De afwijzing kan komen omdat jij staat geregistreerd bij een bedrijf als preventel of omdat de BKR de lening voor het toestelkrediet heeft afgewezen. In dat geval kun je er voor kiezen om een aanbetaling te doen waardoor het toestelkrediet onder de €250 komt of het toestel in een keer af te betalen waardoor er helemaal geen lening ontstaat. Meer over de regels rondom het toestelkrediet lees je in dit topic.

Ik hoop dat jij snel aan de slag kan met jouw Ben abonnement!

Reageer