Vraag

opzeggen met nummerbehoud

  • 26 april 2021
  • 1 reactie
  • 24 keer bekeken

ik wil overstappen naar een andere provider welke mij wel het toestel wat ik graag wil kan bieden icm een abonnement. nu kan ik 4 maanden voor het aflopen van mijn contract bij BEN verlengen (loopt af op 20-8-2021), maar Ben wil mijn nummerbehoud niet eerder vrijgeven dan op de einddatum van mijn huidige contract. nu wilde ik via de chat hierover spreken, echter die zijn nu al niet meer bereikbaar (het is nu 20.10 uur en ze zijn bereikbaar tot 21.00 uur!?)

Ik wil mijn contract daarom per direct beëindigen, maar kan niemand spreken van BEN klantenservice hierover?! Hoe gaan we dit nu oplossen??


1 reactie

Reputatie 4
Badge +6

Hoi @koste441! Wat jammer om te lezen dat je mij wilt verlaten maar je bent uiteraard vrij om te gaan. Dit kan inderdaad alleen vanaf je einddatum omdat je nog verbonden bent aan een contract. Het is niet mogelijk om het nummer eerder over te zetten. Wel is het mogelijk om het contract vroegtijdig af te kopen. Indien je het abonnement vroegtijdig wilt afkopen, adviseer ik je om contact op te nemen met mijn klantenservice. Je kunt mij bereiken op 1200 of via Facebook of Twitter.

Reageer