Sticky

Hoe werkt de verbruikstatus?

  • 14 augustus 2018
  • 0 reacties
  • 1207 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +7
  • Oud-moderator
  • 1307 reacties
Als je bent ingelogd op de Ik ben pagina via de computer of op de Ben app via jouw smartphone of tablet dan kun je de verbruikstatus bekijken. In de verbruikstatus kun je precies zien hoeveel belminuten en MB's je nog over hebt. Onwijs handig want zo kun je altijd checken of je even wat rustiger aan moet doen met de belminuten of toch een MB extra nodig hebt. Als je er achter komt dat je iedere maand een beetje krap in je bundels zit dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een bundelwijziging.

Op de Ik ben pagina via de computer zie de verbruikstatus er zo uit:In de balletjes kun je zien hoeveel belminuten, MB's en SMS'jes je nog hebt. In het laatste balletje zie je hoelang de bundels nog geldig zijn. Op elke 1ste dag van de maand krijg je nieuwe bundels en komen de bundels van de maand ervoor te vervallen.

Op de Ben app ziet het er iets anders uit maar het idee is hetzelfde. Hieronder zie je een afbeelding van de verbruikstatus in de Ben app.De verbruikstatus ververst automatisch, mocht je toch het idee hebben dat het niet klopt dan kun je de verbruikstatus verversen.

In de verbruikstatus kun je verder nog zien:

0 reacties

Geen reactie

Reageer