Beantwoord

Waar worden de privacy instellingen gereset?

  • 24 april 2019
  • 1 reactie
  • 218 keer bekeken

Waarom worden mijn privacy instellingen gereset wanneer ik mijn abonnement verander door bij studenten een abonnement te verlengen.
Ik gebruik toch hetzelfde account dus waarom zou ik bij een verandering wel mijn privacy willen weggeven?
icon

Beste antwoord door Romy 25 april 2019, 10:47

Hi! Ik ga jouw vraag beantwoorden in dit topic. 🙂
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 5
Badge +6
Hi! Ik ga jouw vraag beantwoorden in dit topic. 🙂

Reageer