App van de week: Restoranto!

  • 20 August 2019
  • 0 reacties
  • 488 keer bekeken
App van de week: Restoranto!
Reputatie 5
Badge +9
  • Oud-moderator
  • 2145 reacties

Eindelijk! Een nieuwe app van de week!

Wist je dat je bij een hotel minder betaald wanneer het rustig is, maar een restaurant altijd dezelfde prijs hanteert? Hier moest verandering in komen volgens Ralph de groot, oprichter van de app.

Hoe werkt het?
Je kiest via de app het restaurant, maar ook meteen de maaltijd, en je betaalt direct. Het voordeel hiervan is dat je bij binnenkomst meteen je maaltijd kunt krijgen en hierna ook meteen kunt gaan. Dit kan erg handig zijn bij een pauze of een zakelijke lunch!

Het andere voordeel van het gebruik van de app is dat de prijzen kunnen variëren.
Een algoritme bepaalt de prijzen. Het restaurant zegt tegen de app wat de minimumprijs is waarvoor het gerecht nog gemaakt kan worden. Dat verschilt per gerecht. Het hangt dan van af de tijd waarop je reserveert hoeveel je gaat betalen.

Volgens De Groot hebben restaurants met de app meer controle over hun prijzen dan normaal. "Als het vol is snap ik dat ze normale prijzen hanteren maar als het restaurant leeg is willen ze best korting bieden."


You Eat, You Feed
Voor elke maaltijd die jij besteld via de Restoranto app, doneren zij een maaltijd aan een Oegandees kind dat honger heeft. Dit gaat via een partner (GAVA Project). Zij kopen het voedsel van de boeren en lokale verkopers, ondersteunen de gemeenschap binnen het project, en helpen met het koken van de maaltijden en het voeden van de lokale schoolkinderen.


Download de app!
Android
Apple

Bron: https://restoranto.com/nl/

 

Bekijk hier al onze apps die we al eens behandeld hebben!


0 reacties

Geen reactie

Reageer