[Info] Ben kind!

  • 2 January 2019
  • 7 reacties
  • 5433 keer bekeken
[Info] Ben kind!
Reputatie 5
Badge +12
Wanneer je een abonnement hebt lopen bij Ben, ben ik voor bijna 99% zeker dat je ook de Ben app gebruikt. Omdat we graag rekening houden met iedereen, hebben we nu een functie ontwikkeld voor onze jongste Ben'ners. Heb je een Ben abonnement afgesloten, maar heeft jouw kind dit abonnement in gebruik? Kies dan voor de "Ben kind" optie in de instellingen van jouw Ben app.Met Ben kind kan een kind zelf zien hoeveel MB’s, minuten en SMS’jes hij of zij in de maand heeft verbruikt en hoeveel er nog over is tot het einde van de maand. Hierdoor kan een kind leren omgaan met het verbruik van een telefoon abonnement. De ouder houdt namelijk de controle over het Ben abonnement. De ouder heeft, in zijn eigen Ben app, ook inzicht in het verbruik van het kind. Maar de ouder kan ook in zijn abonnement iets wijzigen of kopen voor het kind. Om gebruik te maken van Ben kind hoef je als ouder niet ook klant te zijn bij Ben. Ook alleen het kind is welkom.Mobiel van de ouder

Stap 1 Ouder, open de Ben app en log in met de Ik Ben gegevens van het kind op jouw telefoon

Stap 2 Ga naar instellingen en klik op Ben kind

Stap 3 Maak een Ben kind profiel aan en activeer het account. Er verschijnt een QR code op je telefoonMobiel van het kind

Stap 1 Download de Ben app op je eigen mobieltje

Stap 2 Open de Ben app en klik rechts onderin op ‘Ben kind’

Stap 3 Scan de zojuist door je ouder gegenereerde QR code

Stap 4 Stel een pincode in. Klaar! Je eigen Ben kind app

7 reacties

Wanneer is BEN KIND beschikbaar gekomen ?

Reputatie 5
Badge +9

Hi Groot! Deze optie is sinds een jaar beschikbaar! Lukt het met installeren?

Volgens mij zit er een nogal grote bug in de “Ik ben kind” versie. Kind opent de app, klikt op hoeveel MB’s hij nog heeft, klikt op pijltje voor terug en voila...hij kan naar instellingen en alles wijzigen wat hij maar wil.

Twee weken terug meldde ik bovenstaand probleem. Lijkt me een nogal GROOT probleem maar krijg geen enkele reactie. De app is gevaarlijk voor kinderen op deze manier en brengt grote financiële risico’s met zich mee voor ouders die dachten dat ze juist veilig zaten. Gaat Ben de schade dekken als het mis gaat? Of heb ik het helemaal niet begrepen en heb ik iets ergs fout gedaan?

Hoe dan ook graag reactie!

Reputatie 5
Badge +6

Hoi @Msiah! Sorry voor onze late reactie. Ondertussen hebben wij het probleem natuurlijk al doorgegeven aan het app team. Het probleem is bekend en ze werken nu aan een oplossing. Tot die tijd adviseer ik je om geen Ben kind te gebruiken. Wij verwachten dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. 

Is dit probleem inmiddels opgelost? Beter om dit dan even hier te vermelden

Reputatie 5
Badge +9

Bedankt voor jouw reactie, BeMn. Het probleem is inderdaad verholpen!

Reageer