App van de week: Go Sharing!

  • 10 February 2020
  • 0 reacties
  • 1029 keer bekeken
App van de week: Go Sharing!
Reputatie 5
Badge +9
  • Oud-moderator
  • 2145 reacties

Grote kans dat jij wel eens in de file staat of door het drukke stadsverkeer niet op tijd bij je afspraak aankomt. Dat is super vervelend en dat vindt GO Sharing ook! Een auto is een flinke kostenpost en gebruik je vaak maar een paar uur per dag. Daarom bieden zij een duurzame oplossing voor iedereen. Je betaalt alleen bij gebruik & met een e-scooter van GO Sharing rijd jij 100% elektrisch en dus duurzaam!

 

Hoe werkt het?

Nadat je de app hebt gedownload maak je een account aan. Je upload je rijbewijs zodat je gerechtigd bent een scooter te huren. In de app zie je overzichtelijk waar alle GO Sharing e-scooter staan. Met 1 druk kun je een e-scooter huren en staat deze voor je klaar! Bij aankomst scan je de QR code of je klikt op start in de app. Stap op en GO!

 

Prijzen

Abonnement

Vanaf €0.23 per minuut én zonder registratiekosten kun jij al rijden op de elektrische scooters! Betaal per minuut, kies voor een prepaid pakket of juist voor een zakelijk pakket.

Parkeer je de e-scooter in het servicegebied en stop je met je rit? Helemaal top! Wil je de e-scooter gereserveerd houden of parkeer je (tijdelijk) buiten het servicegebied, dan betaal je slechts €0.05 per minuut aan parkeerkosten.

 

Betaal per minuut

Stap op voor € 0.29 per minuut! Geen registratiekosten en je betaalt alleen per minuut voor de tijd dat je de GO Sharing e-scooter gebruikt. Hoe handig is dat! Download direct de app en rijd lekker door de stad. Have fun!

 

Download de app!

IOS

Android

 

Bekijk hier al onze apps die we al eens behandeld hebben!


0 reacties

Geen reactie

Reageer