App van de week: Plank-uitdaging, Plankwork-out App

  • 11 January 2023
  • 0 reacties
  • 57 keer bekeken
App van de  week: Plank-uitdaging, Plankwork-out App
Reputatie 4
Badge +1

Hallo allemaal!

Januari opent het nieuwe jaar, het is de maand van de overgang en ook de maand van een nieuw begin!  Wat dachten jullie van een nieuwe challenge?  Met deze handige en super leuke app gaat dit vast lukken! 

Val af en krijg een plattere buik met deze plankwork-out voor vetverbranding in slechts 7 minuten, ja je hoort het goed,  zeven minuten! .

Deze app biedt verschillende plankvarianten die je helpen om gewicht te verliezen, aan kracht te winnen en een sterkere core te krijgen. De combinatie van statische en dynamische planks helpt je echt om snel vet te verbranden. In slechts 7 minuten per dag kun je calorieën verbranden en een beter figuur krijgen!

Het 30-daagse schema voor gewichtsverlies is opgebouwd uit drie moeilijkheidsgraden en sluit perfect aan op elk gezondheidsniveau. Bovendien is het schema geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt je trainingsschema persoonlijk aanpassen aan je eigen voorkeuren. Je hebt geen apparatuur of sportschool nodig; je kunt altijd en overal plankoefeningen doen.

Dus starten maar! 

 

Download de app:  iOS

Download de app:  Android


0 reacties

Geen reactie

Reageer