App van de week: PlayToWork

  • 23 July 2020
  • 0 reacties
  • 85 keer bekeken
App van de week: PlayToWork
Reputatie 5
Badge +9
  • Oud-moderator
  • 2145 reacties

Ook deze week hebben we weer een nieuwe app van de week voor je klaar staan. Door het corona virus en diens maatregelen zijn veel mensen hun baan kwijt geraakt. Wanneer je op dit moment iedere dag bezig bent met solliciteren is dit misschien wel een goede app voor jou. 

 

Wat is het?

Solliciteren op de traditionele manier met motivatiebrief en cv moet volgens jou anders kunnen. Je gebruikt je smart phone voor veel meer dan alleen bellen. Social media is jouw communicatiekanaal en misschien besteed je aardig wat tijd aan gamen. Via de app van PlaytoWork kan je op een moderne manier solliciteren; via je mobiel, door middel van het spelen van serious games.

Hoe werkt het?

Iedere game heeft een korte uitleg en na de uitleg speel je het spel. Ieder spel duurt tussen de 5 en 10 minuten zodat je gewoon tussen de dagelijkse bezigheden door aan je profiel kunt werken.

Na het spelen van een x aantal games zullen er vacatures aan jouw profiel worden gematcht. Je hebt dan de mogelijkheid om contact op te nemen met hen middels Whatsapp.

 

Download de app!

IOS

Android

 

 

 

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer