App van de week: Route.nl

  • 2 June 2020
  • 0 reacties
  • 267 keer bekeken
App van de week: Route.nl
Reputatie 5
Badge +9
  • Oud-moderator
  • 2145 reacties

Met Nederland nog steeds in de ban van het corona virus worden de richtlijnen langzaam aan versoepeld. De horeca opent weer haar deuren en ook de kinderen mogen eindelijk weer naar school. Toch zullen er nog een hoop mensen thuis zitten niet zomaar op een terras gaan zitten, voor hen hebben we een nieuwe app van de week: Route.nl

 

Middels de app kun je een wandel- of fietsroute binnen Nederland, België en Duitsland uitzoeken. De fietsroutes bestaan voornamelijk uit knooppunten en dat geldt ook voor de wandelroutes daar waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is. Deze themaroutes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. De routes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en door historische dorpen en culturele steden. 

 

Stap af bij de mooiste fietscafés, gezelligste hotels, beste restaurants en vele andere bijzondere locaties die route.nl voor je heeft geselecteerd. Hier kun je de benen strekken en onder het genot van een hapje en drankje genieten van de omgeving. Veel wandel- en fietsplezier!

 

Offline wandel- en fietsroutes

Soms kom je op plekken met weinig bereik. Geen paniek, daar is een oplossing voor!
1. download offline fietsroutes Open de route die je offline wil gebruiken en klik in de detailpagina op het icoon.
2. download ook offline wandelroutes Download de route.
3. vind al je gedownloade fiets- en wandelroutes terug Je kan nu zonder internet de route gebruiken.

 

Vind de leukste wandel- en fietsroutes

Met maar liefst 150.000 fiets- en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland is route.nl een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zoek snel en eenvoudig de routes waar jij van houdt met de filter.

 

Fiets- en wandelnavigatie op zak

In- en uitzoomen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Raak nooit meer de weg kwijt met de geïntegreerde GPS bepaling. Zo weet je altijd waar je bent. Met de geïntegreerde kompasfunctionaliteit was navigeren nog nooit zo eenvoudig.

Klik een 2e keer op het GPS-icoon en de kaart draait met je mee. De pijl geeft aan in welke richting je rijdt. 

 

De leukste tips voor onderweg

Bij veel routes geven we tips van de leukste bezienswaardigheden en gezelligste terrassen die je niet mag missen. Tik op een bezienswaardigheid voor meer informatie.

 

Download de app!

IOS

Android


0 reacties

Geen reactie

Reageer