Games van de week!

  • 1 April 2020
  • 0 reacties
  • 307 keer bekeken
Games van de week!
Reputatie 5
Badge +9
  • Oud-moderator
  • 2145 reacties

Nu we allemaal vast geketend aan ons huis zitten is het wel fijn om wat om handen te hebben. Waarschijnlijk heb je al 10 keer de stofzuiger erbij gepakt, blinken de keukenkastjes optimaal en heb je eindelijk die plint kunnen leggen. Of niet, en verveel je je gewoon alsnog en weet je niet wat je met al deze tijd aan moet.Hierom hebben we een aantal game apps voor je op een rijtje gezet!

 

Does Not Commute

Does not comute is een app waarbij je routes moet verzorgen voor mensen die naar hun werk moeten (ook een beetje een fantasy app in deze tijd dus :wink: ). Wanneer je verder in de game komt wordt het steeds wat lastiger en moet je creatief gaab denken in shortcuts terwijl je ook rekening houdt met ander verkeer. Een echt behendigheid spelletje dus!
IOS

Android

 

PUBG Mobile

PUBG Mobile is in principe een simpele app: iedereen vecht tegen elkaar in een steeds kleiner wordend speelveld. Het zorgt voor heftige en korte gevechten. Je bent veel bezig met schieten, dus je kunt eventueel een controller koppelen aan jouw device! Daarnaast is hij geheel gratis  :grin:
IOS

Android

 

Oceanhorn

Deze game kan je identificeren als actie avonuur met een vleugje fantasy. De game is ietwat vergelijkbaar met Legend of Zelda-games. Het is een gemakkelijk te spelen game en de touchbediening is goed ingesteld. De game kost geld, maar biedt ook een gratis demo!
IOS

Android
Prijs
€ 5,99 (Android) / € 8,99 (iOS)

 

GTA San Andreas

GTA San Andreas kennen we denk ik allemaal wel! Het is een van de best beoordeelde delen uit de GTA-gamereeks. De knoppen in de game werken prima en de graphics zijn flink verbeterd voor de applicatie. Het enige nadeel; het kost centjes. 
IOS

Android
Prijs
€ 7,99

 

Pokémon GO

In deze gamereeks kan deze app eigenlijk niet ontbreken. Deze app kwam uit in de zomer van 2016 (ja, ál vier jaar geleden!!) en is sindsdien erg populair! Het is bedoeling om Pokémons te vangen terwijl je door jouw buurt loopt. Verder kun je gyms veroveren en een team vormen samen met je vrienden.

Let op: deze app kun je nu makkelijk gebruiken tijdens een ommetje, maar spreek hiervoor niet af met vrienden! 
IOS

Android

 

Call of duty

We kennen de call of duty reeks voor andere devices allemaal al. Zo kun je verschillende uitgaves spelen op de XBOX, Playstation en jouw pc. Sinds kort biedt de producent de game ook aan als app, en gratis! Je kan het samen met je teamgenoten in een relatief klein speelveld opnemen tegen een ander team. De bediening is wennen, maar na een duidelijke tutorial ben je snel wegwijs. Een controller is niet noodzakelijk, maar je kan het altijd gebruiken!

IOS

Android

 

Home design makeover

Deze app valt een beetje buiten de boot bij de andere games in dit rijtje, maar is zeker niet onmisbaar. In de game ga je verschillende klanten helpen bij het upgraden van hun huis. De een wil een mooiere keuken en de ander een leukere tuin. Je kunt geld verdienen door verschillende 3D match puzzel spellen te spelen. 

IOS

Android

 

Andere leuke apps: Codycross, Brain training en Fortnite.

Liever geen game, maar wel andere handige apps voor op jouw toestel? Bekijk hier al onze behandelde apps!

 

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer