Hoe houd jij je telefoon schoon?

  • 4 March 2020
  • 0 reacties
  • 381 keer bekeken
Hoe houd jij je telefoon schoon?
Reputatie 5
Badge +6

Hoewel ik mensen probeer te motiveren om af en toe wat afstand van hun toestel te doen, hebben veel mensen hun toestel vaak bij de hand. Niet alleen dat, je legt hem ook nog eens op allerlei publieke plekken neer. En ben jij ook iemand die je toestel meeneemt naar het toilet? De hygiëne van je toestel zal dan niet al te best zijn als je hem niet regelmatig schoonmaakt. Vandaar een aantal tips zodat je je toestel weer met een gerust hart dichtbij je mond en oor kan houden.

Verwijder je toestel van kruimels en stofjes
In het gat van de speakers en oplader- of koptelefoonaansluiting hopen stofjes en kruimeltjes zich gemakkelijk op. Je kunt in deze gebieden hard blazen om het vuil te verwijderen maar je kunt het ook rigoureus aanpakken. Buig een paperclip recht en rol plakband om het uiteinde. Doe dit met de plakkende kant naar buiten! Maak je telefoon wel voorzichtig hiermee schoon zodat je niets beschadigd.

Was de twee dingen waarmee je het meest je toestel aanraakt..
Het aller makkelijkste om je toestel schoon te houden is natuurlijk door regelmatig je handen te wassen! Als je handen schoon zijn zullen de bacteriën minder snel broeien op je toestel. 

Ga aan de slag met een schoonmaakdoekje
Je kunt je toestel het beste schoonmaken met een microvezeldoekje, deze laat geen krassen achter op je toestel. Gebruik vooral geen hygiëne doekjes met ammoniak of alcohol, hiermee loop je het gevaar dat je touchscreen beschadigd raakt. Je kunt altijd het doekje een klein beetje vochtig maken om echt alles goed van je toestel te verwijderen. Je kunt er ook voor kiezen om je telefoon schoon te maken met een brillendoekje. Wil je echt weer een schitterend scherm krijgen? Doe dan een klein beetje (klein beetje!) tandpasta op je scherm en wrijf dit zachtjes uit over jouw scherm. Maak je scherm daarna schoon met een licht vochtig doekje en je scherm ziet er weer uit alsof hij net uit de winkel komt! 

Heb jij zelf nog een goede tip om je toestel schoon te maken? Laat het ons hieronder weten!


0 reacties

Geen reactie

Reageer