Beantwoord

dataroaming uit toch buiten mijn bundel

  • 8 October 2022
  • 3 reacties
  • 43 keer bekeken

Vanaf het moment dat ik in Brussel op het vliegtuig naar Dubai stapte stond mijn roaming uit. Toch krijg ik om de haverklap de melding dat ik extra kosten maak. Vorig jaar exact hetzelfde verhaal en ook toen stond mijn roaming uit. Uiteindelijk gaven jullie toe dat de fout niet bij mij lag maar hier word ik knap nerveus van. Hopelijk zien jullie ook dat ik geen data loop te roamen en alleen de WiFi gebruik!

icon

Beste antwoord door Merve 18 October 2022, 15:05

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 5
Badge +6

Hoi Miriam! Leuk dat je er bent. Minder leuk om te lezen dat je onverwachts kosten krijgt voor het gebruik van de simkaart buiten de EU. Wat vreemd dat je hier kosten voor krijgt terwijl data roaming uit staat. Dan zou de simkaart namelijk geen verbinding moeten maken met het internet. Ik wil dit graag voor je uitzoeken. Zou je in een privébericht jouw mobiele nummer, geboortedatum en je postcode + huisnummer kunnen doorgeven? 

Ik heb precies hetzelfde probleem. Vorige week buiten EU op vakantie, data roaming uitgezet en toch dagelijks een paar cent aan extra kosten. 

Miriam heeft Ben bij jou inmiddels een oplossing kunnen bieden?

Ben erg benieuwd. Ik ga ze ook een bericht sturen 

Reputatie 5
Badge +6

Hoi @Monique210! Wat onhandig dat je hier ook tegenaan loopt. Geen zorgen. Ik help jou ook graag verder. Zou je in een privébericht jouw mobiele nummer, geboortedatum en je postcode + huisnummer kunnen doorgeven? 

Reageer