Ben Klantvoordeel. Combineer meerdere abonnementen en krijg extra voordelen!

  • 22 August 2022
  • 0 reacties
  • 988 keer bekeken
Ben Klantvoordeel. Combineer meerdere abonnementen en krijg extra voordelen!

Ik heb iets nieuws voor je: Ben Klantvoordeel. Combineer je meerdere abonnementen op hetzelfde adres? Dan kun je maandelijks extra voordelen krijgen. Zo krijg je 1000 MB extra data als je je Ben abonnement combineert met het Ben abonnement van je partner, kinderen of andere huisgenoten. Heb je ook Internet voor thuis van T-Mobile? Dan krijg je naast de 1000 MB extra ook nog € 5 korting op Internet voor thuis. In dit topic geef ik jou alle ins en outs over Klantvoordeel.

 


 

 Maandelijkse voordelen

  • Op een mobiel abonnement van Ben met internetbundel: 1000 MB/mnd extra data
  • Op een Internetabonnement voor thuis van T-Mobile € 5/mnd korting

 

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor Ben Klantvoordeel moeten alle abonnementen op hetzelfde adres geregistreerd staan en apart worden aangemeld voor Ben Klantvoordeel. Dat laatste kan makkelijk via de Ben app of Ik ben

 

Voorwaarden

Er kunnen minimaal twee en maximaal zes Ben abonnementen en één internetabonnement voor thuis van T-Mobile worden aangemeld op het adres. Klanten zonder mobiele data of met onbeperkte data krijgen geen extra data, maar tellen wel mee om de andere abonnementen voordeel te geven.

Meer informatie over het Ben klantvoordeel vind je hier.

 

Dit wordt mij veel gevraagd (F.A.Q)

 

Krijg ik voordeel als ik mijn mobiele abonnement van Ben combineer met een internetabonnement van T-Mobile voor thuis? 

Ja. Met Ben Klantvoordeel krijg je extra voordeel door je mobiele abonnement van Ben te combineren met een internetabonnement van T-Mobile voor thuis op hetzelfde adres. Meer informatie.

 

Krijg ik voordeel als ik meerdere Ben abonnementen met elkaar combineer? 

Ja. Heb je meerdere Ben abonnementen op hetzelfde adres, dan krijg je extra data voor elk Ben abonnement dat is aangemeld voor Klantvoordeel. Een abonnement zonder internetbundel of een Ben onbeperkt data abonnement krijgt geen extra data. Meer informatie

 

Hoeveel mensen kunnen er Klantvoordeel ontvangen op hetzelfde adres? 

Er kunnen maximaal zes Ben mobiele abonnementen worden gecombineerd met een internetabonnement van T-Mobile voor thuis op hetzelfde adres. Meer informatie

 

Krijg ik voordeel als ik mijn mobiele abonnement van Ben combineer met een internetabonnement van T-Mobile voor thuis? 

Ja. Met Ben Klantvoordeel krijg je extra voordeel door je mobiele abonnement van Ben te combineren met een internetabonnement van T-Mobile voor thuis op hetzelfde adres. Meteen je Ben mobiele abonnement aanmelden voor Klantvoordeel? Dat kan hier

 

Het internetabonnement van T-Mobile voor thuis kun je aanmelden via My T-Mobile.

 

Welke mobiele Ben abonnementen komen in aanmerking voor de voordelen? 

Heb jij meerdere Ben abonnementen op hetzelfde adres, dan krijgt elk Ben abonnement met internetbundel dat is aangemeld voor Klantvoordeel extra data. Een abonnement zonder internetbundel of een Ben onbeperkt data abonnement krijgt geen extra data. Maar ze tellen wel mee op hetzelfde adres om het andere abonnement voordeel te geven. In Ik Ben kun je zien welke voordelen voor jou gelden.

 

Ik woon alleen. Kan ik korting krijgen met Ben Klantvoordeel? 

Ja, Ben Klantvoordeel is er ook voor jou. Je mag meerdere abonnementen op één adres combineren. Heb je bijvoorbeeld Internet, TV en/of Vast Bellen van T-Mobile naast je mobiel abonnement van Ben? Dan kun je beide aanmelden voor Klantvoordeel.

 

Kan ik ook voordeel krijgen als ik mijn mobiele abonnementen van Ben en T-Mobile met elkaar combineer? 

Nee. De voordelen gelden alleen als beide mobiele abonnementen van hetzelfde merk zijn. Of als je combineert met een internetabonnement van T-Mobile voor thuis. 

 

Ik heb al twee Ben abonnementen gecombineerd in Klantvoordeel. Krijg ik ook voordeel als ik nog een Ben abonnement koop op mijn adres? 

Ja! Er kunnen maximaal zes mobiele abonnementen worden gecombineerd met een internetabonnement van T-Mobile voor thuis.  

 

Ik heb Klantvoordeel aangevraagd, maar ik zie de korting nergens terug. 

Het kan zijn dat de korting of het voordeel nog niet is ingegaan. Het is belangrijk dat alle abonnementen los worden aangemeld voor Klantvoordeel en dat akkoord is gegaan met de voorwaarden van Klantvoordeel.  

 

Zijn er minimaal 2 abonnementen aangemeld, maar staat er ‘Geen voordeel’ bij jouw mobiele abonnement, dan kan het zijn dat jouw abonnement niet in aanmerking komt voor voordeel.  

 

Ik heb al een mobiel abonnement van Ben en wil internet voor thuis van T-Mobile bestellen. Wat moet ik doen om Klantvoordeel te krijgen op beide abonnementen?  

T-Mobile heeft wettelijk je officiële toestemming nodig om voordeel te geven. Daarom moet elk abonnement los worden aangemeld voor Klantvoordeel. Als je bij het bestellen van het T-Mobile Internetabonnement voor thuis aangeeft dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, is het T-Mobile internetabonnement automatisch aangemeld. Daarna moet je dus nog wel je mobiele abonnement aanmelden in Ik Ben. Als je bij het bestellen niet hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, dan kun je beide abonnementen alsnog aanmelden via Ik Ben.

 

Kan ik de extra internetbundel van Klantvoordeel ook in de EU gebruiken? 

Als je door Klantvoordeel 1000 MB extra data krijgt, dan kun je dit gebruiken in Nederland en de gehele EU.

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer