[Info] Hoe werkt vroegtijdig verlengen?

  • 11 April 2019
  • 0 reacties
  • 3594 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +6

Is je toestel stuk of kwijt en is het einde van je contract nog niet in zicht? Dan bieden we je de mogelijkheid aan om je abonnement vroegtijdig te verlengen met een nieuwe telefoon. Dit kan zowel als nu je sim only abonnement of een abonnement met een toestel hebt. De enige voorwaarde is dat je huidige contract al langer dan drie maanden loopt.

 

Hoe werkt een vroegtijdige verlenging?

Heel simpel! Neem een kijkje op onze website voor alle toestellen die wij op dit moment aanbieden. Heb je een toestel gezien waar jouw hart sneller van gaat kloppen en ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de voorwaarden voor het toestelkrediet? Laat ons dat weten! Een vroegtijdige verlenging is aan te vragen de klantenservice.

 

Zijn er kosten verbonden aan een vroegtijdige verlenging?

Er kunnen kosten verbonden zitten aan een vroegtijdige verlenging. Heb jij op dit moment een abonnement met daarbij een maandelijkse toestelbetaling? Dan brengen wij de resterende toestelbetaling op één factuur in rekening. Wil je de kosten weten hiervan? Log dan even in op Ik Ben via deze link. Op deze pagina vind je een overzicht van het resterende toestelkrediet. Zo weet je precies waar je aan toe bent

 

Vroegtijdige verlenging aangevraagd, hoe nu verder?

Gefeliciteerd! Jij mag je binnenkort eigenaar noemen van een nieuw abonnement met toestel! Achter de schermen gaan wij ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk een afspraak kunt maken met onze koerier AMP om het toestel in handen te nemen. Als het toestel direct leverbaar is, dan ontvang jij binnen 24 tot 48 uur een mail en sms om een afspraak in te plannen!

 

Wanneer gaat de vroegtijdige verlenging in?

Een vroegtijdige verlenging gaat in op de eerste dag van de volgende kalendermaand, je hoeft dus niet eerst nog je contracttermijn uit te zitten voordat de nieuwe bundels van start gaan. Heb je een vroegtijdige verlenging aangevraagd aan het einde van de maand, en de mobiele telefoon wordt aan het begin van de maand geleverd, dan gaat de verlenging op de afleverdatum in.

 

Nog vragen?

Heb je nog vragen over een vroegtijdige verlenging of twijfel je ergens over? Stel je vraag dan gerust via dit topic!


0 reacties

Geen reactie

Reageer