Beantwoord

Problemen met inkomende gesprekken vanuit het buitenland

  • 15 april 2020
  • 4 reacties
  • 430 keer bekeken

mijn zoon wilde mij gisteren bellen vanuit Corsica en kreeg te horen dat mijn nummer niet bereikbaar is. Wat zou dit kunnen zijn? is er een instelling die ik aan moet passen?

icon

Beste antwoord door Romy 22 april 2020, 11:07

Hi Ineke! Heeft het mogen helpen? Ik hoor graag van je! Mocht ik geen reactie meer ontvangen, ga ik er vanuit dat het is opgelost! :grin:

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 5
Badge +9

Hi Ineke! Leuk dat je ons gevonden hebt op de community en natuurlijk onhandig dat jouw zoon je niet kan bereiken. Ik heb jouw simkaart even nagekeken, maar ik zie geen vreemde dingen op het netwerk. Ik heb voor de zekerheid een kleine reset uitgevoerd. Je kunt jouw toestel over een kwartier herstarten, laat even weten of dit verschil maakt!

Een tweede optie kan zijn dat de instellingen van jouw zoon misschien niet helemaal goed gaan. Heeft hij dit bij meerdere telefoonnummers?

Hoi Romy, dank voor je acties, ik ga het afwachten of het geholpen heeft! Hij kan momenteel alleen vanuit een telefooncel bellen, misschien ligt het daar aan. Maar hij kon wel naar het 06 nummer van mijn man bellen, dus dat is gek.

Ik laat het weten als het in orde is.

Bedankt!

Reputatie 5
Badge +9

Hi Ineke. Bedankt voor de terugkoppeling! Ik hoop dat het helpt en dat hij ook jou gewoon weer mobiel kan bereiken. Het lijkt me geen fijne situatie natuurlijk. Mocht het niet hebben gewerkt, laat gerust een berichtje achter dan zoeken we verder naar een oplossing! Wel fijn dat hij het 06 nummer van je man wel kan bereiken, maar inderdaad gek.

Reputatie 5
Badge +9

Hi Ineke! Heeft het mogen helpen? Ik hoor graag van je! Mocht ik geen reactie meer ontvangen, ga ik er vanuit dat het is opgelost! :grin:

Reageer