Sticky

De Ben app

  • 20 March 2023
  • 0 reacties
  • 35 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +1

Altijd de controle over je abonnement met de Ik ¡® app

 

Wat leuk dat je mijn klant bent. Ik wil dat je ook blij met mij bent. Daarom maak ik het je graag zo makkelijk mogelijk om controle te houden over je abonnement. Dit kan met de Ik Ben app. Daarmee heb je altijd inzicht in je gebruik. Altijd en overal. Zelfs als je geen data meer hebt.

  • Altijd inzicht in je verbruik
  • MB Extra bundels kopen wanneer jij dat wilt
  • Flexibel: je bundel naar boven én beneden aanpassen

Download de app voor Android en iOS:

 

Altijd inzicht in je bundels

Met de Ik Ben app zie je meteen hoeveel minuten en data je nog hebt voor de rest van de maand. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. In de app zie je meteen hoeveel minuten, sms’jes en MB’s je hebt verbruikt. Klik op je databundel en ik geef je een overzicht van hoeveel data je elke dag verbruikt én waaraan. Handig om te weten waarop je kunt bezuinigen als je krap in je data zit.

Makkelijk en snel MB’s bijkopen

Is je internetbundel voor het einde van de maand op, maar wil je blijven internetten? Dan is het slim om MB’s bij te kopen. Dat kan met mijn MB Extra bundels. Zo blijf je internetten voor een vast, laag tarief. Internetten via deze bundels is veel betaalbaarder dan via het buiten-de-bundel tarief van € 0,30 per MB.

Zelf je bundels aanpassen

Ik vind het belangrijk dat je abonnement altijd bij je blijft passen. Daarom pas je via de Ik Ben app makkelijk zelf je bundels aan. Naar boven én beneden. Handig als je elke maand veel MB’s overhoudt. Of als je maandelijks belminuten tekortkomt. In de app neem je gemakkelijk een andere bundel. Die gebruik je vanaf de volgende maand.

Altijd je facturen bekijken

Via de app bekijk je makkelijk en snel je facturen. In de factuur staat een duidelijke kostenspecificatie. Slim als je wilt weten waarvoor je betaalt. Zeker als je factuur een keer wat hoger is dan anders. 

Tip: geld besparen? Zorg dat vrienden via jou een abonnement bij mij afsluiten. Ze krijgen dan korting op hun eerste factuur en jij pakt voordeel tot wel € 33 per vriend die via jou klant wordt. Vriendenvoordeel noem ik dat.

 

Ben kind

Bewust omgaan met je telefoon en abonnement. Dat vind ik heel belangrijk. Ook voor kinderen. Zodat ze slim leren omgaan met hun abonnement en telefoon. Daarom kunnen kinderen met de Ik Ben app de speciale ‘Ben kind’ functie gebruiken. 

Met Ben kind ziet je kind zelf hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s hij verbruikt én hoeveel hij nog over heeft. Zo leert je kind wat de grenzen van het abonnement zijn. Jij houdt als ouder controle over het abonnement. Via je eigen Ik Ben app zie je hoeveel minuten, sms’jes en MB’s je kind verbruikt. Ook kun je bundels van je kind aanpassen of bijkopen.

 

Alles regelen op één plek

De Ik Ben app is de plek waar je alles rondom je abonnement beheert. Hier zet je makkelijk internet uit wanneer je bundels op zijn. Schakel je voicemail in of uit. Stel je een internetlimiet voor het buitenland in om hoge kosten te voorkomen. En geef je een adreswijziging door. Je vindt er de pukcode van je simkaart, kunt ’m hier makkelijk blokkeren en meteen een nieuwe aanvragen.

 

Makkelijk inloggen

Inloggen op de Ik Ben app is zo gebeurd. De eerste keer vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Daarna kun je een pincode instellen om de app te beveiligen. Die is makkelijker te onthouden dan én je gebruikersnaam én je wachtwoord. Heeft je telefoon een vingerafdruksensor of Face ID? Dan kun je ook hiermee inloggen.

 

Ik blijf me graag verbeteren

Met de Ik Ben app hou je de controle over je abonnement. Toch denk ik dat het altijd beter kan. Daarom hoor ik graag je mening en kun je in de Ik Ben app feedback aan mij doorgeven. Ik hoor graag van je.


0 reacties

Geen reactie

Reageer