Sticky

Mobiel internet | MB Pauze

  • 21 February 2023
  • 0 reacties
  • 24 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +1

Wat is MB Pauze?

MB Pauze (dataplafond) houdt in dat er (tijdelijk) een blokkade op het gebruik van internet wordt geplaatst. Deze blokkade kan jij als klant ieder moment weer opheffen via Ik Ben, de Ben app of via de klantenservice. Als jij een internetbundel hebt en MB Pauze aan hebt staan dan wordt deze automatisch actief op het moment dat er 100% van de internetbundel is verbruikt. Zo vookom je extra kosten! 

 

Voorbeeld: Jij hebt een 1 GB internet bundel. Op de 13de dag van de maand ontvangt je de melding dat er 80% is verbruikt. Jij als klant kiest voor een MB Pauze op de internetbundel. Op de 15de dag van de maand is er inmiddels 1000 MB verbruikt, er wordt dan vervolgens een blokkade op het gebruik van mobiel internet geplaatst. Op de 1ste dag van de volgende maand wordt de blokkade automatisch verwijderd en ontvang jij als klant weer 1 GB. Zodra jij opnieuw 1 GB verbruikt hebt (100%), gaat MB Pauze opnieuw in, tenzij jij deze zelf weer uitschakelt.

 

Indien jij toch verder ( ondanks dat jij geen MB's meer hebt) gebruik wilt maken van internet dan heb jij de mogelijkheid MB Pauze uit te zetten via Ik Ben, de Ben app en de klantenservice. Jij betaalt dan 30 ct per MB zonder internetbundel en 10 ct per MB na overschrijden van 100% van jouw internetbundel. Houd hier dus rekeing mee. 


0 reacties

Geen reactie

Reageer