App van de week: Buddy!

  • 13 September 2019
  • 0 reacties
  • 743 keer bekeken
App van de week: Buddy!
Reputatie 5
Badge +9
  • Oud-moderator
  • 2145 reacties

Deze week staat er een financiële app in de spotlights, namelijk: Buddy - Budget en uitgaven. Een overzichtelijke, moderne app waarbij je je in- en uitgave kunt bijhouden.

Hoe werkt het?
Na het downloaden van de app kun je direct aan de slag. Geen moeilijkheden met een account aanmaken, een nieuw wachtwoord bedenken of via Facebook aanmelden. Dat vind ik al een pluspunt.

Je krijgt een overzicht waarin je handmatig jouw inkomsten en uitgaven kunt noteren. Dit doe je aan de hand van verschillende categorieën, pictogrammen en eventueel een bijgevoegde notitie. Daarnaast kun je uitgaven en inkomen terug laten komen in verschillende periodes (dagelijks, wekelijks, maandelijks).

Niet alleen erg handig voor je eigen overzicht, maar ook voor een ander. Zo kun je in jouw overzicht mensen toevoegen zodat je beide goed kunt inzien waar het verdiende geld aan op gaat. Handig als je samenwoont bijvoorbeeld. Nog een pluspunt is de cirkeldiagram waarin je al jouw uitgaves in percentage terug ziet. 43% huur, 12% van de inkomen naar elektriciteit. Erg handig dus!

Verder kun je, als je niet tevreden bent met waar je op uitkomt, in het budget tab een maximaal bedrag voor een bepaald doeleinde instellen. Wil je per maand maximaal 50,- euro aan boodschappen uitgeven? Stel het in en je krijgt een melding en een overzicht van je verbruik aan geld.

De app is volledig gratis. Je hebt enorm veel functionaliteit voor een gratis app. Je hebt nog een premium versie om meerdere categorieën toe te voegen en extra functionaliteit, maar eigenlijk is dit helemaal niet nodig. Ook is de app in het Nederlands. Enige minpuntje is dat de app enkel beschikbaar is voor IOS.


Download de app!
IOS

 

Bekijk hier al onze apps die we al eens behandeld hebben!


0 reacties

Geen reactie

Reageer