App van de week: De Boetepot

  • 3 September 2020
  • 0 reacties
  • 405 keer bekeken
App van de week: De Boetepot
Reputatie 5
Badge +9
  • Oud-moderator
  • 2145 reacties

Dé app voor alle teamsporters in Nederland! Als team sparen voor teamuitjes, vakanties en andere activiteiten is makkelijker dan ooit! Nooit meer gezeur met boetes, betalingen en administratie maar alles simpel en overzichtelijk vanuit één app.


Makkelijk en snel.

Geen gedoe meer met Excel lijstjes, notities of aparte WhatsApp groepen. Met De Boetepot deel je het hele seizoen eenvoudig al je boetes onderling uit. Iedereen in je team kan een teamgenoot een boete geven. Wil je liever dat alleen de beheerder van je team boetes kan uitdelen? Ook dit is mogelijk!

 

Altijd een up-to-date ranglijst van je eigen team.

Zie in één oogopslag hoeveel jullie team al in De Boetepot heeft weten te krijgen. Daarnaast vind je altijd een ranglijst met de top 3 aan potspekkers van jouw team. Wie schiet bij jullie de meeste ballen over het vangnet?

 

Betaal gemakkelijk en snel al je boetes rechtstreeks vanuit de app.

Met een paar drukken op de knop betaal je in één keer al je boetes van een bepaalde periode. De enige voorwaarde is dat er een betaalronde actief moet worden gemaakt door jouw beheerder. Betaal gemakkelijk met je favoriete bankierenapp. Het geld staat meteen op jullie (team) rekening én in de app.

 

Bepaal zelf welke boetes en bedragen jouw team gebruikt.

Ieder team kan zelf boetes verzinnen om deze vervolgens in De Boetepot te zetten. Van te laat komen op de training tot het verspillen van een biertje, alles is mogelijk!

Mocht er gedurende het seizoen een nieuwe boete het leven in worden geroepen, dan kan deze gelijk worden toegevoegd.

 

Is jouw team er klaar voor?

Download de app nu!

IOS

Android


0 reacties

Geen reactie

Reageer