App van de week: Felyx

  • 12 July 2019
  • 0 reacties
  • 758 keer bekeken
App van de week: Felyx
Reputatie 5
Badge +9
  • Oud-moderator
  • 2145 reacties

Felyx is een scooter-deel-app binnen verschillende gemeenten in Nederland. Je kunt hier voor een klein bedrag per minuut een elektrische scooter huren om kleine stukken te overbruggen wanneer je bijvoorbeeld in de stad van A naar B moet. Niet alleen is het een stuk handiger, sneller en voordeliger dan het OV, je werkt ook mee aan een milieuvriendelijkere wereld!

Hoe werkt het?
Met de Felyx app vind je automatisch alle Felyx e-scooters die bij jou in de buurt zijn.
Wanneer je een geschikte e-scooter hebt gevonden reserveer je hem met één druk op de knop. Met de ingebouwde GPS, die je ook voorziet van een looproute, kan je de e-scooter vervolgens makkelijk vinden. Ontgrendel de e-scooter met de app en start de huur.

De rit
Binnen het servicegebied van Felyx rijd je overal snel en zorgeloos heen zonder last te hebben van verborgen kosten.
Zij zorgen voor een volle accu en de onderhoud.

Parkeren en afsluiten
Als je bij je eindbestemming bent aangekomen, parkeer je de e-scooter op een daarvoor bestemde locatie. (Binnen het servicegebied)
Wanneer de e-scooter goed geparkeerd staat, kun je met de app de huur beëindigen. Achteraf kun je de app gebruiken om al je ritten en facturen te bekijken.

Hoeveel kost het?
Felyx biedt gedeelde elektrische scooters aan op ritbasis, voor €0,30/min. Binnen het servicegebied kun je overal een Felyx pakken en gratis parkeren waar en wanneer jij wilt. De Felyx app gebruik je om de dichtstbijzijnde e-scooter te lokaliseren, reserveren en activeren. Er staan meer dan 600 elektrische scooters voor je klaar om te gebruiken voor €0,30/min.

Actiecode:
Meld je nu aan bij Felyx en ontvang 30 gratis rijminuten! Gebruik hiervoor deze promocode U0edTPsY op www.felyx.com/register

Bekijk hieronder de instructievideo van Felyx zelf!


Bron: https://felyx.com/

Download de app!
Android
Apple

 

Bekijk hier al onze apps die we al eens behandeld hebben!


0 reacties

Geen reactie

Reageer